Човек на вярата: можем ли да се лекуваме чрез материализирана енергия

„Алекс Орбито може да материализира енергия.”, каза Ганета Сагова, главен редактор на сп. „Осем”, която гостува в предаването "Ива от сутрин до обед", за да разкаже за филма, който екипа на списанието е направил за лечителя Алекс Орбито.

Филмът е озаглавен „Човек на вярата”, а премиерата бе на 9-и юли от 18:00ч., в Зала 1 на НДК.

„Този човек го познавам от 2012 година и разбрах, че е феномен още при първата ни среща. Дадох си сметка, че светът трябва да знае, че тези хора съществуват и нещата, които правят са реални.”, каза Ганета.

„Майка ми си отиде от рак и аз живях със страха, че ще ме сполети същото. Отидох при него именно с този страх. Алекс буквално ми бръкна в корема, без инструменти и без разрези, някъде в областта на яйчниците и отвътре извади парче черна материя. Каза, че това е натрупана негативна енергия.

Чувството е изключително странно, защото усещах ръката му и чувах едно смешно бълбукане от корема.”, сподели за преживяното тя.

„Това, което направихме е голям пробив тъй като до него не се допускат много журналисти. Той се е изморил от хора, които не вярват в това, което прави или отиват при него с цел да го изобличат в измама или да му противоречат. Ние трябваше да се потопим изцяло в морето от любов, което е неговия лагер във Филипините и да станем част от живота там. В един момента нещата се получаваха толкова естествено, че дори не се забелязваше, че има човек с камера там.”, разказа още Ганета.

„Във филма Алекс Орбито е само един от пластовете. Това е един филм за духовния път, за това да се замислим дали всеки от нас може да бъде човек на вярата.”, завърши Ганета Сагова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти