Създадено за Захарни Заводи

Бонбонените цветове на лято 2022

а
Снимка: iStock/Getty Images

Огледайте се наоколо! Прави ли ви впечатление колко смели сме станали всички с цветовете това лято? Вече не е рядкост да видиш жена с рокля, а напротив – всяка edna от нас е като цветна феерия и смело празнува хубавите дни на живота.

Затова сме и толкова вдъхновени да ви представим новите бонбонени цветове на лято 2022.

Сигурно ще се зачудите защо бонбонени. Защото красотата на цветовете може да ни изненада отвсякъде, дори и от пакетче желирани бонбони.

Свежо ментово

а
Снимка: iStock/Getty Images

Зеленото в различните му нюанси от няколко години си проправи път от мъжкия към женския гардероб и се настани като у дома си. Наситените зелени нюанси подхождат и на сините, и на тъмните очи, на тъмната кожа и на много светлата, изобщо зеленото в своя ментов нюанс подхожда на всички. Присъщ е за вечно оптимистичната спортна натура, която е същински извор на енергия. То ни дава свежест, лекота и спокойствие да се наслаждаваме на живота. А ако ви се иска да усетите и ментовия вкус наистина, насладете се на пакетче желирани бонбони Mentina.

Лилаво

а
Снимка: iStock/Getty Images

Когато кажем „лилаво”, сигурно си представяте наситен цвят, подходящ за някоя нежна есенна вечер. Но лилавото вече има и летен нюанс – млечен, нежен и освежаващ, който само дуетът между касиса и ментата могат да опишат най-добре. Подходящ е за рокли, за акцентиращ шал за летния бриз или за обици и грим.

Особено ефектно се отразява на сините очи – променя цвета им по един мек и топъл начин точно като лятно вечерно небе.

За още повече лятно настроение пъхнете в чантичката си пакетче Mentina с вкус на касис и мента. Гарантираме, че никой няма да очаква да ги почерпите точно с това и ще се превърнете за миг в звезда.

Вкусно прасковено

а
Снимка: iStock/Getty Images

Ако има един плод, който да символизира лятото, това е прасковата. Или нейната гладка братовчедка нектарината, ако имате проблеми с мъхчетата. По-важното е, че говорим за онова топло жълто-оранжево, което е събрало в себе си изгрева и залеза, топлия следобед и сладкото удоволствие да изядеш една студена нектарина след следобедния сън.

Когато говорим за дрехи, прасковеното е идеално за леки блузи, за бански, за да ви изпъква тенът, и за рокля без ръкави, за кафе с приятелки в града. За всяка изтънчена натура с афинитет към всичко истински стилно, елегантно (и да си признаем – лъскаво).

... и всички цветове, които ви харесват

Д
Снимка: Захарни Заводи

Лято 2022 е лятото на свободата, на красотата, на многообразието, на цветовете! Също както в шепа шарени бонбони, цветовете на лятото са различни и очакват само да посегнеш към тях и да ги вкусиш – един по един или пък в най-вкусни комбинации, както ти харесва. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти