Бягство, отмъщение и престъпления в новите епизоди на „Пътят на честта“

Пътят на честта сериал NOVA
Снимка: NOVA

Първите стъпки на Кера и малкия Мартин в големия град, трудните решения на Бонка и противоречията в семейството на Калоян ще бъдат в центъра на новите епизоди на „Пътят на честта“ от понеделник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA.

В ролята на най-близката приятелка на Кера в София - Люба, ще влезе младата актриса Илиана Коджабашева, която тази година беше номинирана за главна женска роля на престижните театрални „Аскеер“.

Последствията от разцеплението на фамилията в Царево ще предизвикат сътресения в предстоящите епизоди, които зрителите ще видят тази седмица от 22:00 ч. по NOVA. Властната Бонка няма да намери спокойствие след изчезването на снаха си Кера и любимия си внук. Погребението на сина ѝ и липсващото тяло ще бъдат един от първите проблеми, пред които ще се изправи. След бягството на Кера и Мартин ще стане ясно и кой е блъснал Лазарина, което ще се превърне в преломен момент за един от героите.

Зрителите пред малкия екран ще наблюдават завръщането на Киро Християнина в София, което е белязано от още едно убийство - този път на жена.

Каква е връзката на мистериозния образ със семейството на Калоян и дали скоро ще стигне до най-близките му хора – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Пътят на честта“. Семейството на Калоян също ще се изправи пред поредица от предизвикателства. Въпреки успехите в бизнеса, съпругата му Анелия остава равнодушна към големия подарък, който ще получи, което ще създаде напрежение в дома им.

Пътят на честта сериал NOVA
Снимка: NOVA

„Постарали сме се да въвлечем зрителите в заплетен сюжет, в който всеки българин да види нещо от себе си. Уважението ни към всички, които следят историята е голямо – затова и се постарахме да създадем плътни психологически образи“, споделя в интервю за Vesti.bg сценаристът на сериала Милена Фучеджиева.

Всичко за „Пътят на честта“ и неговите герои може да следите на страницата на NOVA, както и във Facebook.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти