Иновативно

Безплатни детски дистанционни очакват първите клиенти на EON Kids

EON Kids
Снимка: Vivacom

Най-малките членове на семейството вече могат да се наслаждават на още по-приятно преживяване пред телевизора. Освен детски профил в иновативната EON платформа на Vivacom, те могат да използват страхотното дистанционно EON Kids.

За да се сдобие и вашият дом с така желаното устройство, сега може да играете за 500 безплатни детски дистанционни. Тях ще спечелят първите потребители на Vivacom, които са клиенти на EON и създадат профил на детето си в платформата до 22 май. След това е необходимо те да се регистрират за участие в специално създадената форма на сайта в секцията „EON за деца“www.vivacom.bg/bg/eon/eon-kids-game.  

EON Kids
Снимка: Vivacom

Устройството EON Kids притежава атрактивен дизайн с размер и форма, разработени по начин, който позволява то да пасне идеално в детската ръка. С него малчуганите управляват интуитивно и удобно своя профил, докато гледат любимото си съдържание на екран.

С детския профил на в EON Видеотека се получава достъп до телевизионни канали и видео съдържание според възрастта на малките зрители. Съобразени с интереса на децата са и предложенията от заглавия, които платформата предлага според личните предпочитания за герои и филми.

EON Kids
Снимка: Vivacom

Дистанционното EON Kids улеснява малчуганите, които могат да намират съдържание и по любимите си анимационни герои. Достатъчно е да изберат снимката на някой от тях, за да видят всички заглавия с негово участие в EON Видеотека. Там не само ги очаква съдържание от 3 категории - Филми, Сериали и Анимационни, но и забавления с ТВ Архив. Благодарение на него те могат да връщат до 7 дни назад програми от любимите си телевизионни канали.

EON Kids премахва родителските притеснения за опасността от неподходящо съдържание, което може да достигне до техните деца. С помощта на уникалното дистанционно най-малките зрители управляват бързо и лесно само своя профил, като по този начин са защитени от друго съдържание извън своята безопасна среда.

EON Kids
Снимка: Vivacom

Най-новата услуга EON на Vivacom ни позволява премуим изживяване, с което всеки телевизор се превръща в „смарт“, за да се радваме много по-голямо и достъпно съдържание. Пакетите EON съчетават супер бърз интернет и изцяло нова телевизионна платформа с изключителни функционалности. Те включват над 200 канала, които можем да връщаме до 7 дни назад, за да гледаме в удобно за нас време. Наслаждаваме се още на множество радиостанции и каталози с над 10 хиляди заглавия на филми и сериали във видеотеката на EON.

С включените в пакетите EON приемник (STB), приложение EON Smart TV за телевизор и EON мобилно приложение потребителите могат да гледат цялото съдържание навсякъде, по всяко време и на всяко устройство - смартфон, таблет или компютър, с еднакъв интерфейс и бърза и лесна навигация.

Пълните правила на кампанията ще откриете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти