Актуални теми и критични ситуации дават начало на „Откраднат живот: Антитела“

Десети сезон на любимия медицински сериал „Откраднат живот“ започва тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. В студиото на "Здравей, България" днес продуцентът Евтим Милошев и актьорите Наум Шопов и Васил Бинев споделиха някои от предизвикателствата на снимачния процес във време на световна епидемиологична обстановка и загатнаха някои от акцентите на „Откраднат живот: Антитела“.

„Тази вечер ще стартира десети сезон на „Откраднат живот“ - вероятно изследването в дълбочина на човешката природа е причината за пристрастяването на зрителя към този сериал. Историята неизменно върви с пулса на времето – актуалните здравни и социални теми отново присъстват в сюжета. Представените случаи на пациенти, които до момента са над 1 000, са изградени достоверно в консултация с болнични заведения и специалисти“, сподели Евтим Милошев, часове преди старта на десети сезон.

Откраднат живот
Снимка: NOVA

„През последните два сезона нещата за Борис се усложняват - отново имаме сблъсък със стария познайник Иво Фотев, но в интерес на истината и ние самите не знаем каква ще бъде развръазката. Когато коментирахме с Евтим участието ми в сериала, идеята беше да се включа за един сезон. Влязах в трети, а вече започваме десети. Благодаря на екипа, че продължава да ме предизвиква във всеки един сезон да надскачам себе си и да правя нови неща“, сподели Наум Шопов, който още тази вечер ще се изправи пред трудни решения в ролята на директора на „Св. Анастасия“ - доктор Тасев.

„Удоволствието от постигнатия резултат е неимоверно!“, заяви категорично актьорът Васил Бинев, разказвайки за дългия и сложен снимачен процес. „Този сезон Иво Фотев ще се изправи пред наивността и изяществото на това прекрасно момиче – доктор Чилингирова. Тя е толкова изящна и красива, че сякаш се налага на самия мен да се боря с образа си и да не я нараня. Ще видим кой ще надделее в борбата между актьор и геrой“, допълни с чувство за хумор Бинев.   

Откраднат живот
Снимка: NOVA

В разговора тримата споделят, че очакват завръщането на своя колега Владо Пенев след възстановяването му от Covid-19. „Снимките спряха за около 3 дни, а през това време бяха направени и необходимите тестове. Освен притесненията, това е изключително предизвикателство за снимачния процес. За пореден път може да кажем, че историите в сериала се преплитат с реалността. Радваме се, че във време на световна криза имаме възможност да продължим живота на този проект и благодарим на NOVA, че подкрепя българското кино – важно е в този момент то да остане близо до зрителите“, допълни Евтим Милошев.

Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Антитела“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.  

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на Откраднат живот във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти