Създадено за Telenor

Ако ви е скучно, значи не използвате телефона си на макс

телефон
Снимка: iStock/Getty Images

Мобилното общуване отдавна е неизменна част от живота ни и въпреки че в днешно време всеки е със смартфон в ръката си, много от нас не се възползват от всички предимства и възможности на телекомуникацията. Докато чакаме животът да влезе в традиционната пролетно-лятна комбинация от безгрижие и забавления, можем да се възползваме максимално и от онлайн преживяванията.

Повечето от нас ползват мобилния си телефон почти изцяло за разговори и преглед на социалните мрежи, а пропускат много други възможности за забавления.

Четенето на книги например отдавна е възможно и в електронен вариант, а едно от най-големите предимства е, че интернет предлага достъп до литература на всякакви езици и теми. Милиони книги и автори на един клик разстояние – това и най-голямата библиотека не може да го осигури.

Снимка: iStock/Getty Images

Имате хобита? Харесвате кулинарни предавания и дори си мечтаете да участвате в такова шоу? Готварски предавания от цял свят са събрани във вашия телефон и всичко, което трябва да направите, е да потърсите такива, които отговарят на интересите ви, и да започнете да се усъвършенствате. Той и Джейми Оливър все някак е започнал!

Сериалите пък са слабост на почти всички хора – може да не харесвате да гледате как се прави крем брюле, но е сигурно, че за хубав сериал си давате душата. Освен това сериалите са и инструмент за социализация - ако не знаете как да се опознаете с нов колега или човек в компанията ви, достатъчно е да подхвърлите темата за някой нов сериал и разговорът вече е потръгнал. Именно благодарение на мобилните телефони вече можем да гледаме любимите си сериали или да откриваме нови практически навсякъде и по всяко време. Дългото пътуване вече може да е почти неусетно с новия сезон на някой нашумял сериал – само не забравяйте да си вземете слушалките.

Снимка: iStock/Getty Images

За видео чатовете дори няма нужда да говорим – в последната година всички ги преоткрихме и превърнахме в част от всекидневието си. Със сигурност следващите години много хора ще пестят време и пари, организирайки работата си онлайн и това е може би един от най-големите позитиви от мобилната комуникация. Влизали ли сте в конферентен разговор, докато се припичате на слънце на двора на вилата си? Ако не сте, да знаете, че много пропускате.

И въобще поглеждали ли сте скоро какво точно осигурява вашият мобилен план? Достатъчно минути за общуване с приятели и близки, неограничен достъп до интернет, възможност да гледате любими сериали в платформите?

Ако не сте се замисляли за това, може би сега е моментът да се запознаете какво точно получавате срещу месечния си абонамент и ако то ви се стори недостатъчно – лесно може да вземете много повече с новите планове Тотал Макс на Telenor. От съвсем скоро компанията включи нови абонаментни планове – неограничените Тотал Макс. Накратко – те са безлимитни и се различават по комбинации от неограничено количество мегабайти, минути за национални разговори и SMS-и.

а
Снимка: Telenor

Истинският бонус обаче идва с това, че ще получите и абонамент за до три дигитални услуги по избор, което означава – достъп до филмови, спортни и детски канали, възможност да четете качествена журналистика без абонамент и още много дигитални привилегии, както и достатъчно количество мегабайти в роуминг в рамките на ЕС и страните от Европейската икономическа зона (защото лятото наистина идва, а с него – и пътуванията).

Абонаментите Тотал Макс са на разположение за всички клиенти – тези, които са сключили нов договор, както и за преподписалите текущ такъв. Можете да подновите и сами абонамента си през приложението MyTelenor, което означава, че ще спестите време от разходки до офис и чакане на опашка и няма да чакате куриер да ви достави хартиени документи.

И в случай, че се чудите – да, ставате част от компания, получила три поредни награди Best in Test за качество на мрежата, а това означава само едно - постоянен и безупречен интернет и максимално удовлетворяващо мобилно изживяване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти