Ако търсите проблемите, ще ги намерите: защо подсъзнанието ни иска да се провалим?

Ако търсите проблемите, ще ги намерите: защо подсъзнанието ни иска да се провалим?
Снимка: netinfo

Има много хора по света, които подсъзнателно търсят проблеми. Те гледат маниакално на всяка грешка и търсят скрити проблеми зад всяка дума. Непрестанно са мнителни към заобикалящите ги личности, следят маниакално телефона на партньора си, не вярват на хубаво което чуват и търсят нечестни намерения в останалите.

Признайте си, ако и вие сте сред тези личности! Нека ви кажем, че обикновено не всичко, за което си помислите е голям проблем, но ако го търсите ще го получите!

Вие сте усвоили закона за привличането от обратната му страна и това не е добре за вас. Фокусът и мисленето на една ситуация за непоправим проблем ще доведе точно до това. Личният подсъзнателен избор на човек да вижда и да търси само проблеми около него създава порочен кръг, от който трудно може да се излезе, докато сам не реши да спре да търси проблем във всяко решение.

Снимка: netinfo

Прекъсване на цикъла:

Освободете се от зависимостите, които не ви дават мира. Опитайте се да погледнете и от друга гледна точка, не е необходимо да си слагате „ розови очила“, а просто да помислите и за хубавата страна на всяко нещо от живота. Не ограничавайте себе си и не ограничавайте хората около вас. Не мислете, че вашето мнение трябва да бъде днакво с тяхното. Дайте си почивка и се занимавайте с неща, които носят спокойствие на душата и ума. Четете книги. Защо не препрочетете любимата си детска книга?

Снимка: netinfo

Общувайте с положително настроени хора, запишете се на групови танци, медитация, йога. Открийте нови места, които ви зареждат с хубави емоции.

Чак когато успеете да промените собствения си мироглед, вие ще успеете да промениете съзнанието и душата си, а светът около вас ще ви изглежда като прероден!

Снимка: netinfo

Още интересни статии, които да прочетете:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти