Ако и ти като нас си любителка на изкуството, Marquee TV е всичко, за което си мечтала

Marquee TV
Снимка: Marquee TV

През последните две години сякаш се затворихме повече в себе си и се научихме да живеем без малките неща, които ни правят щастливи – разредихме театралния си календар, оставихме пътуването до европейските столици на културата за „някой друг път“, а желанието да се докоснем до магията на Виенската опера и Ла Скала изглежда все по-сюрреалистично. 

Е, скъпи дами, ние смятаме, че всеки ден е дар от съдбата и трябва да му дадем шанс да бъде най-щастливият в живота ни. Защото изкуството е за всички и то трябва да бъде достъпно навсякъде и по всяко време, особено в тревожни времена като тези. 

Ще ни повярвате ли, ако ви кажем, че можете да спазвате противоепидемичните мерки, да опазите здравето на близките си и продължите да се наслаждавате на удоволствието от  сценичните изкуства; че с няколко клика можете да се докоснете и да съпреживеете изпълненията на най-великите артисти в света? 

Marquee TV е глобална стрийминг телевизионна услуга, която предоставя най-доброто от изкуствата и културата. Съчетава богата смесица от танци, балет, опера, театър и документални филми. С други думи, тя е всичко, което един съвременен любител на изкуството може да поиска: изобилие и достъпност.

По време на локдауните Marquee TV се утвърди като задължителното приложение за феновете на културата и партньор за организации по изкуствата, които искат да се свържат с аудитории онлайн. Изследванията показват, че 60% от публиката в областта на изкуствата е придобила навика да гледа представления дистанционно, а 90% продължава да гледа онлайн, дори когато гледането на живо отново става възможно. 

Напълно курираният сезон есен/зима 2021 на Marquee TV представя над 50 нови изпълнения с участието на водещите световни оркестри, оперни и танцови компании, както и множество нови таланти. Има и ексклузивни филми и специално събитие с билети, които надграждат дългогодишните партньорства с организации като Лондонската филхармония, Шотландския балет и Танцовият филмов фестивал в Сан Франциско, като същевременно се въвежда ексклузивно съдържание от подобни на това на Teatro alla Scala и Teatro Real, и обширни колекции от Opera Australia и Австралийския балет. 

Предлага се директно от магазините за приложения, а също и на най-добрите телевизионни платформи. Вече е на разположение в приложения за iOS и Android, Apple TV, Android TV, Amazon Fire, Comcast X1, Cox, Roku и Samsung като основен сптъник в изкуствата по целия свят.

United Group, водещият доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, който притежава телекомуникационния оператор Vivacom и най–голямата мултиплатформена медийна компания в страната - „Нова Броудкастинг Груп“, обяви, че е направил стратегическа инвестиция в Marquee TV, която ще подпомогне глобалното разгръщане на стриймъра за сценични изкуства и обогатяване на предлаганото съдържание на Marquee TV с повече оригинални и ексклузивни материали, особено в подкрепа на най-горещите нови таланти. В бъдеще с тази подкрепа се очаква стартиране на големи платформи по целия свят и обновяване на приложенията с нови функции.

Повече информация относно Marquee TV ще откриете тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти