8 неща за живота, които научих от "Сексът и градът"
Снимка: netinfo

8 неща за живота, които научих от "Сексът и градът"

"Сексът и градът" е сериал, който остави незаличима следа в живота на всяка една жена по света. 

И как няма да остави?! Едва ли има реална ситуация, в която съветите от екрана на любимите ни Кари, Саманта, Шарлот и Миранда да не са ни били от помощ.

Изминаха 14 години от последния епизод на култовата сага, описваща детайлно живота на четирите красиви жени в Ню Йорк, а аз все още помня как очаквах с нетърпение всяка една серия да бъде излъчена точно в 21:00 часа. 

Снимка: netinfo

Не мога да преброя колко пъти мъжът до мен се е опитвал да разбере за какво става дума в този сериал наистина. И защо жените не могат да откъснат поглед от екрана. 

За да приключим този въпрос веднъж завинаги, искам да си представите следната напълно реална ситуация... 

Група жени - млади, красиви - пият чаша кафе или вино (по-скоро вино) в приятно заведение. Всяка една от тях разказва какво се е случило през седмицата - кой колега не струва и как кафемашината в офиса прави най-отвратителното кафе на света.

След втората чаша вино идва ред на разговорите за мъже - тук покриваме огромен спектър от теми и обсъждаме до най-малката подробност. В един момент се стига и до разговор за забранени удоволствия. Знаете за какво говоря - три парчета торта, вместо едно; секс с онзи, при който се заклехме да не се връщаме; ново палто, което струва повече от месечния ни наем. 

Снимка: netinfo

Това сме ние - всяка жена има поне една приятелка, с която може да сподели целия си свят. И мечтае за още две такива, просто защото във вечери като тази, която ви описах, винаги става дума за следното: Коя от групата на кой персонаж от "Сексът и градът" прилича!?

Признайте си, дами, правили сте го и то не веднъж или два пъти. Всяка иска да е Кари, а никоя не си признава, че всъщност в нея живее и по една Саманта за специални случаи, Миранда за натоварени работни дни и Шарлот за уютни неделни следобеди. 

Не искам да броя дори колко пъти съм си задавала въпроса: "Какво ли би направила Кари в тази ситуация?". Независимо дали става дума за разбитото ми сърце или унищожения ми чифт любими обувки. 

Истината е, че шоуто остави няколко ценни житейски урока за жените по света. Това са изводите, които сами трябва да направим, за да водим по-щастлив и пълноценен живот.

Вижте кои са те в списъка, който изготвих, докато отново гледах любимите си епизоди от сериала. ►►►

сексът и градът
Снимка: Weheartit

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, за да откриете още материали на Edna.bg, които ще ви развълнуват

Още интересни статии, които да прочетете: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти