71-годишна танцьорка възхити журито на „Америка търси талант“

71-годишна танцьорка възхити журито на „Америка търси талант“
Снимка: netinfo

Настоящият сезон на предаването „Америка търси талант“ се радва на някои вдъхновяващи кандидати, сред които е 71-годишната Куин Бомелж.

Състезателката по спортни танци се яви на кастинг заедно със своя партньор – 35-годишния Миша Власов, с когото предизвикаха фурор на сцената.  

В кратко интервю с Бомелж става ясно, че танцьорката е родена в малко тайландско градче в семейството на фермер, а тя самата споделя: „Никога не съм мислела, че днес ще бъда тук.“ Куин обяснява, че страстта ѝ към танците се появява едва преди 10 години. Тогава се записва на уроци заедно със своя съпруг, с когото са женени от пет десетилетия.

След три години тренировки обаче на половинката ѝ било трудно да поддържа такова темпо, затова се налага Бомелж да намери по-млад танцов партньор. Така с Миша Власов стига до сцената на телевизионното шоу, където дамата изненадва всички с движенията си на дългогодишен професионален танцьор.

Хайди Клум, която е сред членовете на журито, нарече Куин „абсолютно невероятна жена“, а Саймън Кауъл каза, че двойката танцьори е точно онова, което търсят в предаването. Най-впечатлен обаче остана гост-съдията Мартина Макбрайд. Обръщайки се към Бомелж, тя сподели: „Казваш, че искаш да вдъхновиш хората на една определена възраст, но ти си вдъхновяваща за хора от всички възрасти. Това беше наистина забележително изпълнение.“

След тези думи Макбрайд натисна Златния бутон, с което класира Куин Бомелж и нейния партньор директно за концертите на живо в „Долби Тиатър“, Холивуд.

нов банер
Снимка: Edna

нов банер
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти