"69 съвета за щастливи отношения"

"69 съвета за щастливи отношения"
Снимка: Thinkstock

Наталия Кобилкина, която редовно пише любовни съвети за читателите на Edna.bg, издава втората си книга.

След успеха на  "69 съвета за секс", сега Наталия дава практични отговори на най-важните въпроси за хармоничните връзки в изданието "69 съвета за щастливи отношения".

В книгата няма да намерите техники за манипулации, но ще видите как с честност, искреност, позитивно мислене и практика, можете да промените връзката, която вече имате, или да привлечете в живота си истинската любов.

Шестте теми в книгата ще ви преведат през всички етапи – от запознанството и умението да привличаме, през възможните проблеми и изневярата до понякога неизбежния край, и ще ви разкрият тайните на хармоничното партньорски отношения.

Луксозното издание е стилен подарък и практичен наръчник, който дава отговор на въпроси като: Как изглежда човекът, готов да обича? Възможно ли е да преодолеем изневярата? Кои са седемте признака за съвместимост? Защо камъните в живота ни са по-важни от пясъка? Кога да сложим край?

"След успеха на "69 съвета за секс" хората започнаха да ме спират на улицата и да ми задават един и същ въпрос: "Хубаво е, че има съвети за секс, но ако нямаме партньор или имаме проблем във връзката си, какво да правим?" - разказва Наталия в увода към книгата.

"Разбира се, красивият, романтичен и страстен секс е следствие на добрите и любящи отношения. Тази книга ще ви даде възможност да осъзнаете защо връзките се разпадат и ще ви помогне да привлечете в живота си истинската любов."

За Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина е първият сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология и щастливи отношения. Родена в семейство на потомствени лекари в Ростов на Дон, Русия, тя завършва магистратура в областта на семейната психотерапия и сексология и сама преминава през 40 тренинга за личностно развитие.

Втората ѝ магистърска степен – по психология на бизнеса, ѝ позволява да започне кариера като бизнес-треньор и HR директор.
Вече повече от 9 години Наталия се занимава с тренинги за бизнес и личностното развитие и днес е автор и водещ на първите курсове по сексология за жени, мъже и двойки у нас. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти