Създадено за NIVEA

6 въпроса за живота в града към Мирела от „Игри на волята"

6 въпроса за живота в града към Мирела от „Игри на волята"
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

Да оцеляваш в битки срещу сериозни противници в игра е едно, но да се бориш с ежедневните предизвикателства на живота в града е съвсем друго нещо. Мирела Илиева от „Игри на волята“ показа борбен дух на екрана, съчетан с ослепителна усмивка, но как ли протича животът ѝ в София, след камерите и състезанията?

Опиши един типичен твой ден в града?

Пълна лудница! Ежедневието ми е доста разнообразно и натоварено. Много често в един ден ми се събират снимки, тренировки, танци, репетиции, срещи, работа по проекти, уроци и какво ли още не.

Колко време ти беше нужно, за да се адаптираш отново към „градската джунгла“?

Беше ми много трудно да се върна към реалността. В продължение на 5 дни не си включвах телефона. На моменти ми се искаше да се върна в изолацията без социални мрежи и без битови проблеми. Честно казано и сега на моменти ми се иска.

Какво си планирала за следващите месеци? Готвиш ли се за нови пътешествия и приключения?

При мен приключенията никога не свършват. Последните месеци пътувам постоянно и почти не се прибирам в България. Забавлявам се, уча, срещам се с нови хора, култури, места. Преследвам новите емоции и преживявания. Искрено се надявам и следващите месеци да продължат в този дух. А колкото до планираните ми дестинации – тях тепърва ще ви ги показвам.

Как си почиваш? С пътуване, с козметични глезотии или с танци? 

Най-вече с пътувания и танци. Докато пътувам се чувствам свободна. Обичам да срещам нови хора, да научавам нови неща, да бъда сред природата - това много ме зарежда. С танците се разтоварвам най-много. Докато танцувам, се чувствам на правилното място, с правилните хора и без необходимост да се обяснявам или влизам в образ. С тях изливам емоциите си, разтоварвам се и се откъсвам от всичко.

Като заговорихме за пътуване, какво винаги слагаш в багажа си? Без какво не можеш да оцелееш?

Снимка: Мирела Илиева

Аз мога да оцелея и без нищо, на реката това се видя ясно. Тогава оцелявахме на всякакви условия и за пореден път се уверих, че човек може да оцелее и без удобствата, с които сме свикнали.

Иначе най-важното нещо в багажа ми в последно време е козметиката ми за лице - след „Игри на волята“, за съжаление кожата ми стана доста проблемна и ежедневно полагам грижи за нея. Ето защо реших да се доверя на серията на NIVEA Derma Clear, благодарение на която кожата ми е по-чиста и по-гладка. Видимо намали и предотврати появата на нови кожните несъвършенства, които до този момент бяха проблемни за мен.

Сподели с читателките на Edna.bg кои са твоите Топ съвети за оцеляване в града.

Снимка: Мирела Илиева

1. Намерете си хоби! Дори да звучи като клише, това е време само за вас, в което да се чувствате щастливи. Аз не се сещам за друг по-добър начин да придадеш малко цвят на сивото ежедневие.

2. Опитайте се да намерите време за спорт. Не е необходимо да е дълга и изтощителна тренировка – може да е просто разходка из квартала, важното е да се движите.

3. Излизайте от града! Намираме се буквално в полите на Витоша, морето е само на няколко часа път с кола – това са малки бягства, с които всеки от нас може да се поглези.

4. Грижете се за кожата на лицето си. Сияйната и красива кожа не е мираж, просто трябва да се грижим за нея с правилните продукти. За себе си открих серията Derma Skin Clear на NIVEA, която ми дава увереност и самочувствие.

5. Правете нетипични за вас неща. Дали ще е нов маршрут до работа, да си вземете кафе от различно място – разчупете рутината и опитвайте нови неща всеки ден.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти