5 житейски урока, на които ни учи Алхимикът

5 житейски урока, на които ни учи Алхимикът
Снимка: Weheartit

1. Слушайте сърцето си и следвайте мечтите си

Вашето сърце е вашият най-добър приятел. Не потискайте смелите мечти и метаните емоции вътре в себе си. Отдайте се на това, което сърцето ви подсказва. Усетете свободата на стремежа и вярвайте, че заслужавате всяко хубаво нещо.

2. Живейте в настоящия момент

Няма смисъл да се връщате към минали събития, които няма как да промените и да се притеснявате за бъдещи събития, които все още не са се случили. Разбира се от отминалите преживявания можем да запазим само поуката и спомена. Настоящият момент е всичко, което има значение за вас. Тук и сега вие имате възможността да изживеете моментите, които заслужавате.

Снимка: Thinkstock

3. Огледайте се за знаците, които Вселената ви изпраща

Вселената винаги се опитва да ни помогне в нашето пътуване с малки, а понякога и с големи знаци. Знаците могат да ви помогнат да продължите смело напред или да преосмислите отново взето решение или предприето действие. Обикновено синхроничностите са едни от най-силните знаци на Вселената.

Снимка: Weheartit

4. Всички трябва да имат цел в живота

Всеки човек идва на този свят с мисия и се надява да я постигне. Тя не идва за месец или година, няма точно място и дата за проявление. Тя е смисълът на живота и призванието на човека. Целият житейски път е една мисия устремена към върха. Пътят на човек към целта трябва да бъде изпълнен с равновесие, хармония, истина.

Снимка: Weheartit

5. Поуките по време на Пътуването са безценнни

Получаването наматерилано богатсво не е най-важното. Без значение дали ще го получите или не – пътуването към целта е истинско духовно богатсво. Това пътуване е урок за Душата.

Снимка: Weheartit

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти