5-те нива на тъгата: странната емоция, която ни предупреждава за нещо

жена тъга тъжна
Снимка: Istock

Понякога ни обхваща необяснима тъга. Не искаме да говорим, не искаме да ходим никъде и не ни се прави нищо. Стоим до прозореца, с чело на стъклото и не разбираме какво става с душата ни: защо ни е толкова тъжно? Защо това се случва на почти всеки от нас?

„Не можете да забраните на птиците да летят над главата ви, но можете да не им позволите да кацнат на главата ви и да свият гнездата си там“, китайска поговорка

Тук не става въпрос за клиничната депресия, която изисква медицинска помощ. Просто тъга. Необяснима, но всепоглъщаща. Просто дни, когато термометърът на настроението ни пада под нулата. Дни, когато не искаме нищо, не вярваме в нищо, не се надяваме на нищо.

жена тъга тъжна
Снимка: Istock

Човек може да се опитва да отгатне причините за меланхоличното си настроение колкото си иска, но едно е ясно: тъгата е послание, чиято същност тепърва предстои да разгадаем. И това трябва да се направи веднага – в други дни тази информация ще бъде недостъпна за нас.

Затова трябва да се приеме, че тъгата е нормалното състояние на всеки човек. И това не е всичко: тя има свои собствени нива, в които трябва да се вслушваме повече, защото тази емоция има много важни послания за нас!

Към нивата и техните послания >>>

жена тъга тъжна
Снимка: Istock

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти