37 неща, за които ще съжаляваш, когато остарееш

жена коледа празник лампички красота
Снимка: iStock

Знаеш ли кое е най-хубавото на настоящето? Че имаш всичкия опит, уроци, разочарования, "обици на ухото" от миналото, които можеш да приложиш и използваш, за да направиш бъдещето по-добро.

Намираш се в момента на "тук и сега" и единствено от теб зависи дали след години, когато се обърнеш назад, няма да чувстваш, че си изгубила прашинки от себе си за несъдържателни начинания или най-лошото - че сама си се лишила от изживяването на някои неповторими емоции.

Вярно, хората казват, че никога не било късно да направиш нещо, за което мечтаеш. Но ако имаш тази мечта още на 30 например, защо не я направиш именно сега, не е нужно да чакаш, докато станеш на 50!

Днес искаме да предложим на вниманието ти 37 неща, за които би могла да съжаляваш, когато остарееш. И за голяма част от тях не можеш да върнеш времето назад. Нито младостта си.

Затова прочети ги внимателно и ги запомни. И всеки път, когато се уловиш в някоя от тези грешки, направи правилното за теб. Сърцето и житейският ти опит ще ти подскажат най-добре кое е то:

37 неща, за които ще съжаляваш, че не си направила на младини

Припомни си още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти