3 идеи за перфектна женска вечер

f
Снимка: GoGuide

Да излезеш навън с приятелките е удоволствие, което заслужаваш да си подаряваш възможно най-често. Понякога, улисани между работните задължения, грижите за семейството и - ако остане време - така дълго обещаваните тренировки, забравяме, че една вечер навън, само по женски, може да ни зареди с енергия много повече от всяко барче с тъмен шоколад и суперядки. Колкото и да се опитваме да сме сериозни, ще излъжем, ако не признаем, че понякога ни харесва да има с кого да поклюкарим и да се посмеем. Освен това, ако има едно нещо, което жените със сигурност могат много добре, то е да слушат. А често имаш нужда точно от това - някой да изслуша всичко, което на самата теб звучи като “пълна глупост” и след това да поръча цял поднос текила.

Ако докато четеш това, си се сетила за приятелка, с която не си се виждала отдавна, време е да ѝ се обадиш. Ние ти даваме 3 идеи, с които да направиш срещата ви незабравима. Не се знае кога отново ще намерите свободна вечер, за да се видите все пак…

1. Изкуство срещу трудни разговори

Понякога може да е малко трудно да започнеш да водиш разговор особено ако не си се виждал със събеседника си от дълго време. Ако се притесняваш, че след първото “Здрасти, как си? Не сме се виждали от толкова много време!”може да си глътнеш граматиката, заведи приятелката си на театър или изложба, преди да отидете на вечеря. Видяното в салона ще ви даде удобна тема за разговор, независимо дали ви е харесало, или не, и лесно от впечатленията си за преживяното ще преминете към по-личните теми. Дори да не се притесняваш от липсата на теми за разговор, да започнеш вечерта с изкуство е един от най-добрите избори, които можеш да направиш - и вечерята, и питиетата след това ще имат съвсем различен вкус. Освен това така ще обвържеш женската вечер с конкретно преживяване, което ще я направи много по-незабравима.

f
Снимка: GoGuide

2. Изключени съобщения

Откога не си си изключвала телефона (или поне мобилните данни)? Да не получаваш известия, никой от офиса да не те изнервя с имейли в девет вечерта, да не те заливат купища снимки на почти непознати хора, които посред зима са решили да се препичат на слънце в някоя далечна държава. Използвай тази прекрасна вечер с приятелките си, за да я прекараш с тях, а не с виртуалните дружки в Инстаграм. Когато всички изключите телефоните си, ще видите, че ще се забавлявате много по-истински, защото няма да се разсейвате от случайни и често пъти - незначителни, истории в снимки на хора, които нямат нищо общо с вас. И, за да не сме съвсем крайни - да, използвайте ги в края на вечерта, за да си направите снимка за спомен.

f
Снимка: GoGuide

3. Любимите и новите места

Как ти се струва идеята да заведеш приятелка до място, което ви е било любимо, но не сте посещавали от дълго време? Спомените, които ще ви връхлетят, със сигурност ще ви накарат да се посмеете и да си направите една от онези хубави равносметки, до които достигаме естествено, а не защото сме задължени от края на календара. Но, за да не оставате завинаги приклещени към миналото (че кой иска да стои на едно място за дълго?), по-добре продължете женската си вечер с някое място, на което нито една от вас не е била досега. Трябват ти идеи кои са тези градски оазиси, на които можеш да се насладиш на една чудесна вечер? В списъка с номинираните най-добри барове и ресторанти в София ще откриеш местата, които със сигурност си заслужава да посетиш. След вечер навън току-виж се оказало, че с приятелките сте открили ново място, което оттук-нататък да наричате свое. Ако гласуваш за него в Go Guide Food&Drink Awards, можеш да спечелиш награди, а една от тях - ваучер на стойност 50 лв., е чудесен повод за повторна почерпка.

f
Снимка: GoGuide

Тази година за първи път, след официалното награждаване на Go Guide Food&Drink Awards, ще можеш да посетиш и официалното афтърпарти. Ето една бонус идея за незабравима вечер по женски - организирай я на 15-и февруари и заповядайте в 22 ч. в ДНК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти