20 неща, които да правим, за да подобрим деня си

Всички имаме лоши дни. Някои имат по-лоши дни от други. Въпреки всичко, няма измъкване, лошият ден идва за теб и не можеш да му избягаш. Но когато той дойде, трябва да сме подготвени, нали?

Затова от Vbox7.com ни припомнят едни мънички, но важни, 20 неща, които трябва да правим, за да подобрим деня си.

Бъди откровен

Не увъртай нещата. Намери някого, на когото имаш доверие, и бъди откровен с него. Не искаш те да решават проблемите ти, но да излееш чувствата си пред някого, е много добро начало към това да се почувстваш много добре.

Карай го полека

Не си длъжен да правиш всичко, което някой те помоли да направиш. Не можеш. Всичко е наред, ако откажеш. Просто седни някъде, отпусни се и помисли какво ново можеш да направиш с живота си занапред.

Благодари на някого

Благодарностите трябва да са ежедневна рутина. Дори едно обикновено "Благодаря" на куриера ще промени начина, по който изглеждаш. Не забравяй да благодариш на всеки, който ти е помогнал с нещичко. Това ще ти се отрази добре.

Яж здравословно

Пий вода, яж плодове, прави неща, които са полезни за тялото ти. Това ще те накара да се чувстваш много по-добре. В плодовете има много витамини, които да полезни за тялото ни. Както се казва, здрав дух, здраво тяло.

Гледай хората в очите

Когато някой ти говори, направи всичко, което можеш, за да му покажеш, че си внимателен и го слушаш. Те ще го оценят веднага. Зрителният контакт е много важен за един добър разговор.

Живей за момента

Дори и да трябва да спреш за момент и просто да дишаш, опитай се да живееш в настоящето. Внимавай повече за нещата, които се случват около теб, и спри да живееш в миналото. Не можеш да промениш миналото, но можеш да промениш настоящето.

Прощавай

Яростта и нервирането ще скъсят живота ти. Прощавай на хората и се придвижвай напред в живота си. По-лесно е да живееш така.

Отпусни се

Това е близко до прошката, но по обширно. Трябва да знаеш, че не можеш да контролираш всичко и много неща не си заслужават твоето притеснение. Все пак сме просто обикновени хора.

Говори с непознат

Има цял свят от интересни хора навън. Излез и се срещни с някого от тях. Просто попитай някого колко е часът или къде можеш да намериш нещо. Това е чудесно начало на един разговор.

Грижи се за хората

Не е нужно да харесваш някого за да ти пука за него. Понякога, когато се насилиш да направиш нещо мило за някого, то ще му покаже, че ти пука за него. Това е достатъчно.

Прочетете още:

Скъпа, не ги прави тези работи!

6 причини да останем сами със себе си

Скъпа, ти си ужасна!

Скъпа, как си?

Ям, моля се и обичам мъжките погледи

Бягай от тоя пикльо, скъпа

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти