12 новогодишни традиции за късмет, които да си вземете от световната култура

Всяка култура има свои начини да посрещне новата година с късмет. Понякога трябва годината да се започне със специални храни за късмет, за да сте сигурни, че ще стъпите на правилния път. (Бобът, кръглите храни са на първо място в списъка, както и някои десерти за късмет!)

В други случаи това, което носите, е показателно за това, което ще ви споходи, независимо дали става въпрос за здраве, пари или любов. От друга страна, мястото, на което се намирате, когато часовникът удари 12, може да е по-важно от това, което носите - така че се пригответе буквално да скочите в новата година.

И тъй като всеки иска да започне годината на чисто, има някои неща, които можете да направите, за да освободите дома си от лошите вибрации и да посрещнете новото.

Така че, независимо от това как ще решите да отпразнувате новогодишната нощ, дали с пищна новогодишна вечеря, която включва роднини до трето коляно, тиха вечер у дома, гледайки новогодишни филми, вижте дали можете да отделите малко време, за да вмъкнете и една от тези новогодишни традиции за късмет. Защото всички ние можем да се възползваме от малко повече късмет, който да ни споходи през 2024 г.

Новогодишните традиции за късмет по света

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти