10 хитри и малко странни трика, които всеки трябва да знае

Ако искате бързо и лесно да изгладите яката на ризата или омачканата пола, ако имате проблем със заплитащите се една в друга верижки и ако петното от дезодоранта ви дразни и искате да изчезне бързо, защото нямате време да сменяте блузата си, в новото видео от канала Natali's Beauty ще откриете много практични и полезни решения за всякакви ситуации.

Компилацията от умни и изненадващи трикчета, които всеки трябва да знае ще ви изненадат.

Ето ги и тях:

1. Ако яката на ризата ви се е измачкала и го виждате в последния момент – ето един трик – използвайте преса за коса, за да я изправите. Същото можете да приложите с блуза или пък пола. Само съобразете градусите на пресата спрямо различните материи, които ще гладите.

2. Ако искате да разнообразите гардероба си, може да го направите много лесно с вече наличните дрехи. Роклята може да се превърне в сет от пола с горна част като просто облечете риза или друга блуза отгоре и завържете възел отпред.

3. Ако любимите ви дънки са поотеснели, ето трик и за тях – вземете ластик за коса от текстил. Преметнете го през илика, а след това прихванете и копчето. С тениска отгоре, изобщо не си личи какво сте направили.

4. Ако по блузата ви са останали бели следи от стика против изпотяване, най-лесният и бърз начин да почистите петното е с най-обикновена мокра кърпичка с алкохол, която ще неутрализира талка и маслата в козметичния продукт.

5. Ако блузата, която сте избрали, е много красива, но деколтето може да ви изиграе лоша шега – най-лесният начин едновременно да е дълбоко, но и нищо да не се покаже, е да залепите двойнозалепващо се тиксо на блузата, а след това и за кожата. Така си гарантирате свобода на движението и без стрес от изненади.

6. А ето и най-лесният начин да прикрием презрамки от сутиен. Ако обичате потници с изрязан гръб, но не искате презрамките на сутиена да се подават, захванете ги с кламер.

7. Ако любимите ви сандали нараняват кожата ви, разбира се - можете да залепите лепенка. Ако нямате обаче, използвайте стик против изпотяване, с който да намажете обувката. Този трик е доста странен, но всъщност гарантира, че материята няма да се трие твърде болезнено в кожата ви и ще я предпази от нараняване.

8. Ако пък затворената обувка се е разширила твърде много, поставете тампончета памук за почистване на кожа вътре при пръстите.

9. Ако нямате специална кутия за бижута с най-различни подразделения, ето как верижките да не се оплитат. Използвайте сламки! Всяка верижка нанизвайте в сламката и така всичките ви бижута ще бъдат добре разделени едно от друго.

10. Още един трик за бижута. Използвайте сода, за да полирате сребърните си бижута. Потопете във вода, а след това с четка за зъби и сода хубаво почистете бижуто.

Прочетете още:

Хитринки за здраве и по-щастлив живот

Невероятни кухненски трикове, които ще улеснят живота ви

Хитри трикове за съхранение на храната в хладилника

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти