Зодиакалните двойки, които не трябва да бъдат заедно, но се привличат неустоимо - Част II

жена мъж двойка
Снимка: Unsplash

Повечето хора са любопитни и изчисляват до колко са съвместими със своя партньор според датите на раждане и зодиите. Истина е, че можеш да кажеш много за един човек, ако съдиш по зодията му, макар и не всички зодиакални характеристики да са общовалидни.

Вчера ви запознахме с първите пет зодиакални двойки, които не трябва да бъдат заедно, но се привличат неустоимо. Ако сте ги пропуснали, припомнете си ги тук ►►► Зодиакалните двойки, които не трябва да бъдат заедно, но се привличат неустоимо - Част I

 

Съвсем очаквано, някои зодиакални двойки са по-съвместими от други. Ето защо понякога връзката започва много бурно, а след това чувствата просто изстиват или пък кавгите и различията са толкова големи, че дори привличането и чувствата не могат да ги заглушат и нещата просто не потръгват.

Ако все пак в момента имате връзка и откриете вашите зодии сред неподходящите комбинации, не се отказвайте. Това не значи, че нещата изобщо няма да се получат, а по-скоро е знак, че ще трябва да поработите малко повече. 

Използвайте тези "опасни" комбинации по-скоро като насоки как да направите връзката си щастлива, ако в момента имате някакъв проблем. Защото няма такова нещо като "правилния човек", а всичко е въпрос на взаимни компромиси и обич.

Към галерията със зодиакалните двойки - II част >>>

двойка любов
Снимка: Unsplash

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти