Женският сексапил по света и у нас

Женският сексапил по света и у нас
Снимка: Thinkstock

Жените са привлекателни по целия свят, но в отделните държави има различни еталони за женственост и сексуалност. Какви са те?

Франция: Естественост

В тази страна еталонът е естествеността – минимален грим, небрежност в косата и никакви излишества. Французите са убедени, че жената може да остана стилна и изящна във всяка една възраст и ние сме съгласни с тях

Малайзия: Бледност и миниатюрност

Малазийците са влюбен в светлата кожа, който впрочем е характерно за азиатските народи. Миниатюрната фигура в съчетание с бледната кожа превръщат момичетата и младите жени на тази страна в истински красавици.

Австралия: Спортен вид

В Австрали обичат стегнатите и хванали тен хубавици. Нали на плажа трябва да изглеждат именно така!

Полша: Пропорционалност и дълги коси

Поляците не се впечатляват много от снажността и пищните фигури. В Полша повече се ценят стройните и пропорционални тела, а също дългите коси.

Швеция: Нордическа външност и изтънчен стил

Сексуалната шведка трябва да има бели, платинени коси, сини очи и високи скули. Жените в тази страна отделят голямо внимание как да се обличат модно, като избягват ярките и натрапващи се елементи в облеклото и грима.

Южна Корея: Светлата кожа като главен атрибут на красотата

Мъжете в Южна Корея харесват у жените бледната порцеланова кожа и големите кръгли очи. Този стандарт доведе дотам, че сега всяко 10-то момиче прибягва до услугите на пластичните хирурзи.

Иран: Изящно носле

Заради суровия дрескод иранските жени отделят най-много внимание на единствената открита част от тялото си – лицето. Главният признак на красота и сексуалност в Иран се смята неголямото дискретно носле, затова иранските жени поголовно си правят ринопластика.

САЩ: Всичко и по повече!

В Америка е трудно да се посочи определен стандарт на женска красота. Може само да се каже, че американците харесват стройните тела, високия ръст, големите гърди, плажния тен и големите очи. Яркият грим няма да е минус, ако е нанесен умело.

Дания: Момичета Барби

Още една държава, където блондинките са на почит. В Дания, както и в Швеция, за привлекателни се смятат светлокосите момичета, но датчаните харесват, когато в грима има контрастен черен цвят на очната линия.

Сърбия: Много ясни стандарти

В тази страна сексуалната привлекателност е ясно определена. Нейните характеристики са пълните устни, малко носле, големи сини очи и високи скули.

Как бихте определили красотата на българката? Мислите ли, че имаме ясно изразени стандарти или не?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти