Жените, в които си заслужава да се влюбиш

Жените, в които си заслужава да се влюбиш
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Всеки мъж се впечатлява лесно от хубавите жени. Видят ли такава жена, мъжете започват да я коментират, предимно зад гърба ѝ, да разказват къде и какво биха ѝ направили, както и да благодарят на Господ, че е сътворил такова създание.

Какво става обаче след такива срещи? Точно така – абсолютно нищо. Дори и спомен, защото точно след три минути екзалтацията при мъжете отшумява.

Има обаче един тип жени, по които ако се захласнеш веднъж, със сигурност емоцията ще те държи за цял живот. Мъжете знаят за кои дами говоря. Да, става въпрос за дамите, в които си заслужава да се влюбиш.

Говоря ви за жените, които няма да търпят просташки подсвирвания и коментари зад гърба си. Тези, които заслужават уважение, защото самите те се отнасят с такова към мъжете, въпреки че често силният пол не заслужава това.

Обикновено такива жени притежават и много други „оръжия”, заради които мъжете са готови буквално да им коленичат.

Всички мъже са изживявали неприятния момент, в който жената до тях е говорила лекомислено и несъобразително пред други хора, без значение дали това се е дължало на липса на деликатност, лоша предварителна информация или просто на глупост от нейна страна. Мъжът винаги се чувства неудобно в такива ситуации.

Жените, в които си заслужава да се влюбиш, никога няма да те поставят в подобна ситуация. Те са съобразителни и достатъчно разумни, че да знаят как да се държат както с приятелите ти, с които псуваш махленски, когато гледаш футболен мач, така и с всички от патриархалното ти семейство.

Такива жени господата биха завели с удоволствие навсякъде, защото се чувстват по-добре в тяхно присъствие. Когато е в ситуация с непознати хора, тя се държи уверено. Не се залепва за мъжа до нея, а се опитва да улесни социалните контакти.

Снимка: Thinkstock

Жените, в които си заслужава да се влюбиш, насърчават мъжете да преследват целите си, а не ги анализират под микроскоп житието и битието, извеждайки след това неадекватни изводи и предложения как трябва другите да гледат на собствения си живот. Това въобще не означава, че тези жени нямат собствено мнение. Напротив, имат. Със сигурност имат повече становища и хипотези на разсъжденията от „Не знам”, „Не ме интересува” и „Искам”. С такива жени може да се разговаря, без да се налага да им се обяснява по петнадесет пъти едно и също, а ако не са съгласни с дадена мъжка теза, могат да спорят, без да повишават тон.

Жените, в които си заслужава да се влюбиш, не биха искали постоянно да ги ревнуват. Имат собствен живот, хобита и интереси и свои приятели. Не се вкопчват покорно в мъжете до тях, опитвайки се да го разберат напълно или пък да се опитват да го променят, настоявайки да го въвлекат в женски светове, където мъжете никога няма да намерят логика.

Снимка: Thinkstock

Те се грижат за себе си и се опитват непрекъснато да се развиват и усъвършенстват. Те са самостоятелни и зрели. Не са срамежливи. Особено пък на тема секс. Винаги знаят какво искат. Не само мъжа до тях, а от живота като цяло.  Такива се те – прекрасни. Ще ги познаете по това, че когато ги срещнете, ще благодарите на съдбата, че ви е дала шанса да бъдете един от избраните, които имат шанса да видят женската красота във всичките ѝ форми.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти