Защо хората изчезват от връзките...

„Когато началото на връзката започне да се развива прекалено бързо и човекът до вас прибързва с всичко, то шансовете да изчезне след кратко време са много големи.”, каза Милена Родригес, която говори за синдрома „искам – не искам” в предаването "Ива от сутрин до обед".

„Това поведение, което показва колко объркан и несигурен може да бъде един човек във връзка е често срещано.Тези хора, които влагат много в началото на една връзка и след това изчезват, в повечето случай са хора с ниско самочувствие или се боят от обвързване. От друга страна имаме хора, които не искат връзка, но това да завладеят отсрещния човек и да го накарат да се влюби в тях се превръща във фикс идея. И след като постигнат тази своя цел, те се отегчават и се отказват от взаимоотношенията.”, каза Милена.

Снимка: Ива от сутрин до обед

„Ако попаднете на такъв човек и той просто изчезне без обяснения, колкото и да ви боли приемете всичко това като нещо хубаво. Защото определено нямате нужда от връзка с мъж или жена, които не разсъждават като възрастни и нямат желанието дори да ви кажат какъв е проблема.", съветва Милена Родригес.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти