Все повече жени изпитват влечение към своя пол

Снимка за спомен
Снимка: Thinkstock

Сериозна част от представителките на нежния пол (60%) признават, че поне веднъж са усещали сексуално привличане към друга жена. Около 45 на сто от анкетираните 500 хетеросексуални дами от различни националности са целували по устата друга жена, а 50% разкриват, че биха пробвали секс с представителка от техния пол.

Често се случва дамите да изпитват нещо повече от приятелство към своя близка, а причината се крие в лесния и по-приятен начин на общуване между тях, коментират психолози.

Ако погледнете по-сериозно върху женското приятелство, ще видите, че момичетата споделят всякакъв вид проблеми – любовни, сексуални, работни, говорят помежду си за мъжа, с когото имат връзка и т.н. Това показва, че женското приятелство в редица случаи прилича на любовна връзка, допълват експертите.

Според психолога Емилия Морган емоционалната близост на жените е толкова голяма, че често води до физическо влечение. Тя обаче подчертава, че тези чувства не означават на всяка цена наличие на бисексуална или хомосексуална ориентация.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти