Устата не е само за ядене...

Устата не е само за ядене...
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Преди години широкоразпространеното схващане за силния пол винаги беше, че любовта на мъжете минава през стомаха.

Е, да но във връзките, особено по-дългите,  с порядъчно домакинство можеш да поддържаш само реда вкъщи, ала не и страстта.

Тоест любовта може и да е минавала някога през стомаха, но сега минава през леглото, или мръснишки казано: на юг от корема.

Както ми казаха наскоро: За да няма страстта спирка, направете му свирка!

Затова когато за пореден път чух този така добре познат съвет, нямаше как да не се запитам – наистина ли всичко в едни взаимоотношения зависи от свирките... колкото и вулгарно да звучи за някои от нас, момичетата?

Странно или не чак толкова, няма женска гледна точка, безразлична към френската любов, отдаваща се от дамата към господина.

Мненията най-често са в двете крайности: „Ужас, да не съм к*рва!“ или „Харесва ли ти или не, прави го, иначе ще изневери!“.

И с това се изчерпват всички варианти. Всичко, до което се свежда този акт, е нещо гнусно, противно и отблъскващо. Което обаче трябва да правиш. Уж! Като миенето на чинии, пускането на прахосмукачката или простирането на прането.

Всъщност, ако наистина обичаш един човек, ако наистина си напълно отдадена на него, вероятно следва да си приела всяка част от него, и от характера, и от тялото му.

И в този ред на мисли свирката, като част от този любовен акт, не би следвало да бъде нещо извън този „комплект“.

Когато правим секс с любимия ни човек, не го правим по принуда, нали? Правим го, защото искаме да дадем удоволствие, както и защото искаме да получим такова в замяна.

Такъв е и принципът на привличането – за да прибавим нещо добро в живота си, трябва да направим добро. По същия начин е и в любовта, в секса...

Няма забранени и позволени неща, всичко опира до личното усещане какво си готов да отдадеш.

Познавайки половинката си, нещата, които я възбуждат и ѝ харесват под завивките, не е трудно да разгадаете това, което ще поддържа страстта между вас – било то нещо по-традиционно в сексуално отношение или по-извратено, според възприятията ви.

Все пак всяка двойка сама определя границите и правилата на любовта си.

Но едно е сигурно – във фелациото, или иначе казано – свирките, няма нищо неприятно и нередно – още повече, когато са направени с желание и към човек, който наистина ще им се наслади и оцени.

А и ако господинът държи на теб, бъди сигурна, че жестът ще бъде върнат. А нима има нещо притеснително в това? 

Прочетете още:

“Feeling обичана”

Какво говори сексуалният ни стил за нас?

4-те мъжки секс комплекса

Най-хубавият секс е с този, с когото ти е хубаво без секс...

Трябва ли мъжете да пъшкат по време на секс?

Телефонен секс! Защо не?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти