Той го направи отново: танцуващият бизнесмен показа нов луд танц!

джанлука вачи
Снимка: Thinkstock

Спомняте ли си Джанлука Вачи? 50-годишният италиански бизнесмен, който преди година подлуди целия свят със своите танци и със страхотната си физика? 

Преди малко повече от година всички гледаха в интернет видео, на което доста привлекателна двойка танцува по доста въздействащ начин. И така светът разбра за меко казано ексцентричния Джанлука и неговия охолен начин на живот, изпълнен с партита, луксозни вещи и много танци.

Припомнете си тук танца, с който Джанлука завладя света >>>

Днес той реши отново да напомни за себе си с поредното предизвикателно видео, в което танцува в луксозния си апартамент, докато чака гости за вечеря. Забавното в клипа са няколко овце, част от интериора, които лудият италианец е решил да включи в танца си вместо партньорка.

Вижте видеото, което е събрало почти 2 милиона гледания само за няколко часа:

 

Waiting my friends for dinner... @camila_cabello @youngthug #havana #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Оказа се, че италианецът със страхотно тяло и безброй татуировки се занимава с фармацевтичен бизнес и е запален не само по танците, но и по спорта. Вачи е написал и цяла книга за начина си на живот и с нея цели да мотивира всички хора да бъдат по-позитивни и отворени към света.

Преди няколко месеца той отново предизвика публиката този път с танц на токчета. Той се опита да разбие предразсъдъците за хората, които се обличат официално, носят вратовръзки и изглеждат строги, сериозни и скучни в очите на обществото.

"Съдите хората, които носят вратовръзка повърхностно...", споделя Вачи. "Но какво ще стане ако...", допълва той и започва да танцува под звуците на песента Cheap Trills на Sia, облечен с риза, сако, боксерки и... токчета!

Танцуващият бизнесмен го направи отново... на токчета!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти