Съветите на Наталия Кобилкина: Защо жените зарязват мъжете?

Съветите на Наталия Кобилкина: Защо жените зарязват мъжете?
Снимка: netinfo

Има неща, които могат толкова да отблъснат една жена, че това да я накара да се раздели с половинката си. В новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“, Наталия Кобилкина посочва причините, заради които дамите често зарязват представителите на силния пол.

Една от най-отблъскващите мъжки черти е слабохарактерността. Жените обичат силните и доминиращи мъже, които са с мнение и позиция. Щом усетят проява на слабост у партньора си, дамите са склонни веднага да приключат отношенията си с него.

Много важно за жените е и вниманието и наличието на романтични жестове във връзката.

Ако мъжът не подарява цветя, бонбони и не прави малки жестове на половинката си, то тя бързо ще спре да му обръща внимание.

Усетят ли, че биват приемани за даденост, жените бързо се оттеглят.

Важен за дамите е и сексът.

Ако мъжете не са добри в леглото и не полагат старание да задоволят нуждите на нежния пол, то със сигурност ще бъдат зарязани.

Друга причина, заради която мъжът може да бъде зарязан, е липсата на работа. Ако мъжът е безработен, той става несигурен, объркан и с по-ниско самочувствие. Това е нещо, което много отблъсква жените, защото в такива случаи, те спират да се чувстват защитени и сигурни.

секс оргазъм
Снимка: Unsplash

И не на последно място сексоложката споделя за обсебването на мъжете от майките им. Те приемат, че от майчините ласки преминават в ласките на своята любима, която е длъжна да „бди“ и обслужва нуждите им. Това въобще не се харесва от нежния пол и би било явна причина за раздяла.

Разберете още по темата в новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“.

секс оргазъм
Снимка: Unsplash

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти