Ще ви кажа за мъжете. По мъжки

Ще ви кажа за мъжете. По мъжки
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Мъжете са сложни. Мислят, държат се и действат различно. Не е тайна, че всички дами искат да разберат какво си мисли силният пол за тях в различни ситуации. Ето десет твърдения, които обобщават мъжкото мнение по някои типично женски въпроси, в които може да намерите и отговори относно какво искат мъжете.

1. Мнението, че мъжът трябва да издържа жената - поражда много проблеми между партньорите. Но тези проблеми не идват от факта, че жената трябва да бъде издържана финансово, а от това, че е трудно да бъде издържана психически.

2. Не е вярно, че мъжът иска само едно нещо от жената. Той иска три неща от нея - първо, второ и десерт.

3. Когато жена се разголи с оскъдно облекло по улиците, мъжте покрай нея си извиват вратовете, за да я огледат, мислейки си: "Ох, мръснице, само да ми паднеш!". И не, мъжете всъщност не мислят тaзи жена за развратна, а просто се надяват да бъде такава.

4. След сериозни спорове на тема здраве, жените винаги убеждават мъжете си да спортуват редовно, но след това започва доста по-ожесточен спор дали риболовът е спорт, или не.

5. Ако мъж срещне правилната жена в живота, това за него е истинско щастие, но нека тя да не забравя казаното от народа, че всеки сам кове щастието си. И все пак да въстанем срещу домашното насилие! Срещу купешкото също!

6. Защо мъжете си мислят, че хубавата кола им гарантира куп жени, които ще ги преследват истерично? Все пак най-сигурният начин, че жените ще тичат целеустремено след някого е, ако същият кара автобус от градския транспорт.

7. Има някаква несправедливост по отношение на къщната работа. Когато жената я върши, това не се забелязва, а се вижда едва когато престане. Но това е и тайната на женската красота. Нали трудът краси човека? И ако мъжете не искат да пипнат къщна работа, знайте, че го правят в името на красотата на половинките им.

8. Мислят ли мъжете с оная си работа? Ако беше така, Нютон, освен гравитацията, която открива, след като ябълка му пада на главата, щеше да открива и антигравитацията, всеки път, когато получи ерекция.

9. Мъжете завиждат на жените, защото се опиват от една чашка и така спестяват доста средства. Като се замислим обаче, на мъжете също ми стига една напитка, за да се насвяткат. Само че никога не помнят точно коя - десетата или единайсетата.

10. Кaкво лошо имa в товa, че мъжете мислят сaмо зa секс? Всъщност товa улеснявa жените дa рaзберат половинкaтa си по-добре. Знaете колко връзки сa приключили порaди нерaзбирaтелство между пaртньорите. В този ред нa мисли зaщо двойките кaзвaт, че сa се рaзделили по "взaимно съглaсие" при положение, че причините зa нерaзбирaтелството им сa били множество взaимни несъглaсия?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти