Септември е време за обичане...

Септември е време за обичане...
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Хладен сутрешен въздух, аромат на канела, топли чорапи и меки жилетки. Септември е тук и носи със себе си една много сладка носталгия. Кожата ни е все още с цвят на кафе и мляко, спомените ни са солени, слънцето грее на хоризонта, макар и все по-слабо.

Септември е първи тръпки по тялото от хладния вятър, той е печени чушки, любимата гозба на баба и онези уютни вечери вкъщи, в които искаме само топло одеяло, чаша чай и прегръдката на любимия.

Снимка: Thinkstock

Този месец е време за обичане. Какво можем да обичаме през септември ли? Нека да обичаме всичко - пукащите под краката ни листа, хладния дъжд, мрачното небе, дългите вечери.

Септември е време за поезия, старомодна романтика, тиха музика и дълги целувки. Бъдете смели, започнете нещо ново, обичайте себе си, постарайте се да направите поне едно добро дело.

Снимка: Thinkstock

Да, лятото свършва, но септември не е страшен. Той е също толкова вълшебен със своите огнени багри, богати аромати  и наситени емоции. Той никога не закъснява, дори ни се струва, че всяка година е подранил.

Но той идва рано, защото ни е нужен. Защото след летните страсти е време за спокойствие, уют и много обичане.

Хороскопът за СЕПТЕМВРИ

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти