Сексът и годините: кога вече ни е твърде късно за секс?

Няма да ви мъчим и веднага ще дадем отговор на въпроса в заглавието – разбира се, че никога не е твърде късно за секс. Важното е у двойката да има обич, доверие и интимност, както и желание магията между вас никога да не се загуби. 

И все пак самото желание и отношението ни към секса се променя с възрастта. То не бива да изчезва, защото интимността е много важен фактор за щастието и стабилността на всяка двойка. Но и не трябва да се обвинявате, ако имате периоди на приливи и отливи в сексуален план.

3 съвета как да забавите менопаузата с няколко години

Сексуалното желание на всеки се променя през целия живот, тъй като нивата на хормоните се променят естествено и това ни влияе. То зависи и от много други психологически фактори, които могат да доведат до периоди на отдръпване от секса, както и на такива, в които да се радвате на неподозирани интимни изживявания.

Въпреки че вашият сексуален живот на 60 ще изглежда много по-различно от този на 30, все още можете да му се наслаждавате през всяко десетилетие от живота си.

В галерията разкриваме по-подробно как се променя сексуалното желание при жените през 30-те, 40-те, 50-те, 60-те и 70-те им години.

Как се променя сексуалният ни живот с възрастта


 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти