Рисковата разлика във възрастта на една двойка

„Статистиката показва че 30% от браковете са с разлика от 1 година, тоест те са връстници.”. каза нашият консултант по успешни връзки Милена Родригес, която споделя кои са допустимите разлики в годините в една успешна връзка.

„Има много успешни двойки с голяма разлика помежду им. Смята се, че над 9 години разликата вече е рискова, защото хората имат различни ценности. По-рисков е моментът, в който жената е по-възрастна от мъжа.”, каза Милена.

„Статистиката показва, че 30% от браковете са с разлика от 1 година, тоест те са връстници. Други 20% се включват с 2-3 години разлика. Причината е, че хората са на една вълна, израснали са с едни филми и едни песни са определяли живота и развитието им.

Една приятелка се беше захванала с 8 години по-млад от нея мъж, с който се раздели, защото не е гледал същите анимации, които и тя.”, допълни тя.

„Жената в една връзка търси предимно сигурност - това е нейната основна потребност. Предпочитанието на жената към по-възрастни мъже до определен степен е свързана с това, че мъжът може да даде сигурност. Това не прави жените златотърсачки - сигурност не означава пари. По-възрастният мъж е научил повече за жената и може да я кара да се чувства по-сигурна и по-щастлива.”, каза още Милена.

„Има души, които се намират извън възрастта и си говорят на едно ниво, което е отвъд думите. В някои от тези случаи възрастта е просто число.”, завърши Милена Родригес.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти