Работата до късно

Заличи следите
Снимка: Thinkstock

Честите закъснения на мъжа заради работните му задължения понякога могат да са знак за тайна любовна авантюра, се казва в ново проучване, цитирано от българската информационна агенция "БГНЕС".

Експерти изчислили, че мъжете, които остават да работят до късно, е пет пъти по-вероятно да лъжат партньорките си. Служителите, работещи повече от 45 часа седмично са най-вероятните кандидати за титлата "измамник", показват данните.

Дългите работни вечери и нощите, прекарани "над купищата документи" в офиса, всъщност доста често прикриват извънбрачна афера.

Над 54% от анкетираните признават, че в някакъв момент са завързали интимни отношения с колежка/колега след работно време. Вероятността това да се случи се увеличава пропорционално на количеството на извънредните професионални задължения.

Във Великобритания работната седмица може да достигне 72 часа, като най-много време, прекарано в офиса, се пада на компютърните специалисти, следвани от лекарите и финансистите. Журналистите са на четвърто място със средна продължителност на работната седмица от 57 часа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти