По-добре без секс, отколкото с домакински задължения

домакиня
Снимка: iStock

Домакинската работа е по сърце на малцина.

Изненадващо висок процент хора обаче я мразят до такава степен, че са готови да се откажат от почти всичко, стига да не им се налага повече да я вършат, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено в САЩ.

Допитването по поръчка на компания "Йелп" е обхванало 2000 американци, които е трябвало да отговорят на въпроса как им се отразява домакинската работа.

домакиня
Снимка: iStock

Шокиращо една трета от анкетираните са споделили, че са готови да се откажат от алкохола, ако това означава повече никога да не домакинстват. Една пета от участниците в допитването са заявили, че са склонни завинаги да се откажат от плътските удоволствия в замяна на това да не се занимават с къщна работа.

Проучването разкрива също, че 61 процента от хората не са доволни от начина, по който домакинстват партньорите им и често вършат отново задачите.

домакиня
Снимка: iStock

Двойките редовно демонстрират несъгласие и по въпроси като най-доброто време за домакинстване, използваните методи и наемането на професионалисти.

"Хората отделят средно 690 часа годишно на домакинска работа. Оценявайки колко струва изразходваното за целта време, се оказва, че е далече по-изгодно да се наеме професионалист. Така няма да се налага човек да се отказва от секса", отбелязват от компанията, поръчала допитването.

домакиня
Снимка: iStock

Още от категория "Под завивките":

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти