Останаха ли заедно двойките от "Женени от пръв поглед"?

Стефан и Светлана, една от двойките, които продължават заедно напред
Снимка: Нова Телевизия

Развръзката от социалния експеримент „Женени от пръв поглед” е положителна за две от трите двойки, избрани да участват в него.

Светлана и Стефан и Атанас и Антония избраха да останат партньори и след предаването, а Георги и Гергана философски решиха, че по-добре и за двамата е да се разделят.

Според експертите предаването даде възможност на много хора да припознаят своите проблеми с тези на участниците и да ги преосмислят, като през цялото време чуват професионалните мнения и съвети.

Освен отговора на най-важния въпрос в „Женени от пръв поглед”, зрителите видяха и какви заключения си е направил всеки участник след най-интензивните пет седмици в живота му.

Шестимата младоженци обясниха, че експеримента им е дал отговори на много въпроси и в никакъв случай не съжаляват за участието си в него. Единствено Георги призна, че се чувства психически натоварен, но се надява еуфорията скоро да отшуми и положителните спомени да надделеят. Двамата с Гергана няма да се откажат да търсят любовта и се надават тя да ги приеме такива каквито са.

Останалите две двойки имат сериозни планове за бъдещето и вярват, че са срещнали любовта, благодарение на експеримента.

Този петък от 21,00 ч. ще разберем как шестимата участници продължават животите си три месеца след края на експеримента. Те ще бъдат гости в студиото, където заедно с експертите ще дадат отговори на всички въпроси в „Женени от пръв поглед – финалът”.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти