ОБЩИ УСЛОВИЯ на играта "EDNA НА 4 ГОДИНИ"

ОБЩИ УСЛОВИЯ на играта "EDNA НА 4 ГОДИНИ"
Снимка: Edna.bg

ОБЩИ УСЛОВИЯ на играта "EDNA НА 4 ГОДИНИ"

Продължителност на играта “Edna на 4 години”:

Периодът на играта е от 10:00 ч. на 08.03.2016 г. до 23:59 ч. на 15.03.2016 г. Печелившите в играта се избират от редакторския екип на Edna.bg, представляващ Организатора, в 10:00 часа на 16.03.2015 г.

Обявяват се на 16.03.2016 г. (сряда) след 14:00 часа чрез статия в Edna.bg, както и на официалната „Фейсбук“ страница на Edna.bg, а представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с тях* в рамките на три работни дни чрез електронно писмо на посочения от тяхна страна имейл адрес.

Кой може да се включи в играта „Edna на 4 години“?

В играта имат право да участват всички регистрирани потребители на Edna.bg, навършили 18 години. Ако все още нямате регистрация, заповядайте ТУК.

Как мога да се включа в играта “Edna на 4 години”?

До страницата с играта можете да стигнете чрез:

• Статията с анонса на играта (можете да я прочете ТУК).

• Чрез реклама, която ще виждате в сайта Edna.bg по време на периода на играта.

Какъв е механизмът на играта “Edna на 4 години”?

В рамките на следващите 7 дни (от 8-ми до 15-ти март) вие ще имате възможност да ни напишете или снимате 4-те неща, които ви вдъхновяват и да ни ги изпратите на редакционната ни поща edna@netinfocompany.bg, като имейлът трябва да бъде озаглавен "Edna на 4 години".

Ако изберете да се включите в играта „Edna на 4 години“ с текст, то той трябва да отговаря на следните изисквания: да бъде изпратен на редакционната ни поща в .doc или .docx формат, както и да не надвишава обем от 400 думи (до 1 страница в Word документ), да бъде посветен на 4-те неща, които ви вдъхновяват.

Ако изберете да се включите в играта „Edna на 4 години“ със снимки, то те трябва да отговарят на следните изисквания: да бъдат изпратени на редакционната ни поща в .jpg или .jpeg формат, да бъдат авторски, да бъдат в размер не по-малък от 650х400 px, да бъдат тематично обвързани с 4-те неща, които ви вдъхновяват, както и да бъдат придружени с кратко описание за съдържанието на кадъра и защо то ви вдъхновява.

В играта можете да участвате и да се състезавате за една от 4-те награди, като изпратите или само текст, или само снимки, или и двете.

Освен текста/снимките, в имейла до редакционната ни поща edna@netinfocompany.bg трябва да ни напишете трите си имена, възраст, от кой град сте, актуален адрес и телефон за връзка.

Критерии за оценяване на участниците в играта “Edna на 4 години”?

Екипът на Edna.bg ще оценява креативността, качеството, припокриване със зададената тема, вложеното старание.

По избор на редакторския екип на сайта част от текстовете и снимките ще бъдат публикувани в Edna.bg.

Каква е наградата в играта “Edna на 4 години”?

Всеки един от четиримата победители в играта “Edna на 4 години“ ще спечели здравословен уикенд за двама в планината - в къща за гости „Лаванда“, село Ковачевица, който включва 2 нощувки (за двама) и 2 закуски (за двама).

В подбора на участниците, които се борят за наградите, участват всички потребители, изпълнили коректно условията на играта в посочения в Общите условия срок. Четиримата участници, които ще спечелят уикенд за тях и техния любим човек, ще бъдат определени от редакторския екип на Edna.bg, представляващ Организатора, в 10:00 часа на 16.03.2016 г. (сряда).

4-те награди за четиримата победители ще бъдат реализирани след предварително уточняване на датата съвместно с нашите партньори от къща за гости „Лаванда“.

Осъществяването на наградата не включва транспорт и транспортни разходи по отиването и връщането до къща за гости „Лаванда“.

Организаторът си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове, крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти