Не винаги разголеното е секси

Не винаги разголеното е секси
Снимка: Thinkstock

Противно на популярното схващане, мнозинството мъже предпочитат порядъчно облечени жени. Това съобщават БГНЕС

45% от представителите на силния пол казват, че е по-вероятно да заговорят жена, която е добре облечена, спрямо 31%, привлечени повече от разголена жена.

17% от мъжете признали, че не се интересуват как е облечена една дама, стига да са привлечени от нея.

Освен това мъжете заявили, че е по-вероятно да изпитват уважение към жена, ако тя е облечена сдържано.

53% от анкетираните представители на силния пол пък признали, че биха уважавали повече жена, ако тя е консервативно облечена. Една четвърт от мъжете заявили, че от жената зависи доколко биха я уважавали, а едва 22% биха уважавали повече жена, показваща плътта си.

55% от представителите на силния пол казали, че биха дали телефонния си номер на жена, облечена по-сдържано и класически.

Малко под 40% от мъжете са по-склонни да дадат номера си на момиче в оскъдно облекло.

"Беше ни интересно да разберем дали мъжете са по-привлечени от жени, които имат определен стил на обличане и дали това влияе на решението им да дадат телефонния си номер.

Изненадващо, повече мъже предпочитат да заговарят жени, облечени резервирано и класически, отколкото с разголени дрехи. Резултатите показват, че мъжете наистина забелязват дрехите на жената, така че може би трябва да се съобразите с това, когато планирате следващото си облекло за парти.

Изпипването на външния вид преди парти ще ви накара да се почувствате по-удобно, а това е най-важното нещо", заяви Джордж Чарлз от сайта VoucherCodesPro.co.uk, който осъществил изследването.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти