Сексуалният контакт има и своите отблъскващи страни

"Не" на секса по този начин
Снимка: netinfo

Колкото и разпространен да е сексът сред човешките същества, толкова и индивидуален като изживяване, емоция и предпочитан сценарий може да се окаже той при всяка една двойка. Но едно от последните световни изследвания, цитирано от щатското списание American Journal of Public Health, разкрива кои са първенците сред дразнещите навици по време на секс. В анкетата са участвали няколко хиляди мъже и жени, а ето какво показват и техните отговори.

1. Сред най-недолюбваното качество е посочен егоизмът и по-специално мъжкият такъв. 34% от жените никак не харесват факта, че когато след секс мъжът изпълни своя дълг в леглото, няма нужда да се старае повече за своята половинка, а вместо това веднага заспива.

2. На второ място е търсенето на G-точката. 31% от анкетираните жени твърдят, че са изпитвали истински мъки, докато изтърпяват намирането на тази зона от своите партньори.

3. Позвъняването по мобилния телефон печели бронза с 29%. Някои мъже дори по време са секс продължават да мислят за работа, отговаряйки на обажданията и в най-интимните моменти от сексуалния контакт. Повечето жени са на мнение, че тези мъже трябва да бъдат оставени веднага насаме със своите джиесеми, защото явно само те са им единствен инструмент за забавление.

4. Излишната гласова активност е четвъртото дразнещо действие, на което са се спрели 22% от запитаните. И двата пола са единодушни, че стоновете и хлипанията най-често не само предизвикват смях, но и истинско раздразнение.

5. Ходенето до тоалетна в най-страстните креватни мигове заема петата позиция. Близо 19% от хората са толкова отблъснати от физиологичните нужди по време на секс, че дори не са пожелали да ги коментират като факт.

6. Така нареченото смучене на женската гърда не се нрави на 16% от дамите. Тях най-силно ги дразнят примляскващите звуци, които мъжете издават, извършвайки този по-характерен за бебетата акт.

7. Фразата ''Да го направим по бързия начин'' е адски дразнеща за 9% от анкетираните. Сексът не приема спринтьорите, що се отнася до женската гледна точка.

8. Проявата на ''мачизъм'' е недопустимо поведение за 8% от нежната половина на човечеството. Повечето жени са на мнение, че грубостта не е признак на страст, а по-скоро при такъв тип мъже не им достига нежност и ласки.

9. Псувните и мръсните думи, докато сме в интимни отношения с някого, се изключват при 5% от анкетираните. За отделни индивиди тези неприлични слова влияят негативно както на физиологията, така и на психиката, твърдят специалисти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти