Направи мъжа си още по-добър любовник... с чай

секс чай кафе
Снимка: iStock

Днес мъжете са изложени ежедневно на стрес и среда за създаване на вредни навици, което се отразява неблагоприятно на еректилните способности: появява се преждевременна еякулация, потентността е отслабена, продължителността и качеството на половия акт е намалено до импотентност, разказват от Gotvach.bg

Мъжете не бързат да споделят този проблем със специалист, а се опитват да се справят сами. Но неконтролираният прием на лекарства може да доведе до опасни последици за здравето.

Билколечението има много рецепти, които помагат за възстановяване на мъжкото здраве, а проблемът с мъжката слабост се решава, ако тялото получава достатъчно количество цинк, витамини Е и С, алицин и фитостероли. Нека видим как можете да помогнете на партньора ви да си ги набави само с чаша чай:

Тези билки са подходящи за чай за мъжкото здраве

Трябва да се има предвид, че една чаша чай няма да повлияе чудотворно върху мъжкото здраве и сила. За разлика от лекарствата, билките действат бавно и чаят за мъжко здраве трябва да се приема дълго и редовно, но за сметка на това няма страничните ефекти и неприятни последици за организма (за разлика от някои лекарства), стига да се спазват дозировките.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти