Най-голямата грешка на жените е, че не приемат подаръците и жестовете на мъжете

„Най-голямата грешка на жените е че не приемат подаръците и жестовете на мъжете. Дори, когато получите грозен подарък го приемете и благодарете.”, каза Милена Родригес в рубриката „Мъжът и жената – ефективно” на радио предаването "Ива от сутрин до обед".

„Както за мъжете, така и за нас има много митове.

Жените са устроени така, че да разбират по-добре тънките нюанси на взаимоотношенията. Имат нужда от емоционална сигурност и поглед към бъдещето.

От психологически изследвания излиза, че най-големия страх на една жена в интимна връзка е възможността нейната половинка да я изостави.

Това се случва, защото тя не разбира как мислят мъжете и изхожда от своята гледна точка, тъй като светът на жените е флуиден и настроенията се менят често.

За това решаваме, че и при мъжете е така, но когато един мъж се обвърже, той е стабилен и дори да не обръща за момент внимание на своята половинка, това не означава, че чувствата му са се променили.”, обяснява ни Милена.

„Често чуваме, че мъжете и жените мислят по един и същ начин, но всъщност изобщо не е така.

Човешките мозъци са свързани с мазолесто кълбо, като при мъжете то е по-малко. От тук идва и причина за това, че те или само мислят, или само чувстват. Докато при жените тези две действия вървят едновременно.”,споделя още Милена Родригес.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти