Мъжките лъжи на първа среща

Мъжките лъжи на първа среща
Снимка: Thinkstock

На дамите подобно поведение може да им се стори по-скоро шокиращо, отколкото оправдано въпреки целта, но за да ги впечатлят на първа среща над две трети от мъжете лъжат, пише в. "Метро", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания от сайта Мобайл Слотс.

Допитването разкрива, че водени от желанието да направят добро впечатление, 72 процента от мъжете не се свенят да излъжат на първата си среща с потенциална партньорка.

Най-честата мъжка лъжа в подобни ситуации е за пари. Две трети от представителите на силния пол без свян преувеличават доходите си и редовно оставят дамите с впечатлението, че заемат ръководни постове, докато в действителност работят например като чиновници.

Друга популярна заблуда, в която мъжете вкарват жените на първа среща, е за начина, по който прекарват свободното си време. Над 50 процента от тях казват на потенциалните партньорки "онова, което искат да чуят", вместо да им признаят, че почти цялото им свободно време преминава в игра на видео или компютърни игри и гледане на футболни мачове.

Анкетата показва също, че за да се представят пред потенциална партньорка като чувствителни и грижовни, мъжете често преувеличават или просто си измислят, че обичат животни или се интересуват от изкуство.

Всички тези лъжи обаче бледнеят пред разкритието, че 34 процента от мъжете в действителност вече имат връзка, но това не им пречи да ухажват други жени, подвеждайки ги, че са сами. От проучването става ясно още, че две трети от мъжете подхождат към първата среща с нагласата, че и те ще чуят някоя и друга дребна лъжа от дамите.

Авторите на проучването не пропускат да напомнят, че в търсенето на нов партньор, честността е най-добрата политика.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти