Скоро няма да чуете "Готов съм за връзка"

Закъснелите жестове не се приемат
Снимка: Getty/Guliver

Само ще кажем едно "Честито" (заради добрите ни обноски) на всички онези, случили на човек, която е успял плавно и безаварийно да изплува от мечтите им, акостирайки някъде там край бреговете на реалността.

За останалите обаче, нямащи търпение да сложат розовите очила или казано с други думи - да се обвържат - ще посветим няколкото реда оттук нататък, разобличаващи кои мъже са безнадежден случай и трудно ще склонят да ви направят пълноправен и постоянно желан партньор в техния живот.

Огледалце, огледалце, я кажи
Тук без никакви колебания поставяме онези господа, влюбени преди всичко в себе си, а ако случайно им остане някоя и друга минута след кола маската, спа процедурите, скубането на вежди и суетенето срещу всяка витрина и огледало, изпречващи се пред тях, може и да ви забележат с крайчеца на окото си. Нали не искате да играете ролята на десета цигулка?

Средна работа
При някои мъже тийнейджърското поведение в точния момент е забавно и разведряващо, но има и такива, които си остават на 16 и няма мърдане оттам. Ако ролята на детска учителка 24 часа в денонощието ви допада, тогава няма какво повече да добавим. Само не забравяйте да си припомните и списъка с приспивните песнички.

Аз чакам, чакам вече час
Щеше да е чудесно, ако трябваше чакането да трае само толкова, но този тип представители на силния пол вечно отлагат обвързването, защото все изниква нещо съществено и неотложно, изпреварващо вашите нужди. За съжаление има голяма вероятност да си останете резерва още дълги, дълги години и така и да не влезете в играта.

В брой ли ще платите
Парите са влияние, а този, при който те са постоянен дефицит - надали ще му е до връзка, освен ако не сте от стар заможен род. Както се пееше в една хубава песен "Не всичко е пари, приятелю", но тежко ти, ако все ти убягват.

Добър екземпляр
Дойде време и на категорията от вечно спортуващи и издържливи на всякакви житейски и не само условия. Ако фитнес залата не е вашето място, има голям шанс да виждате вашия човек по-рядко, отколкото ви се иска.

Секс игри
Ясно е, че това са онези личности от мъжкото съсловие, за които сексът движи света и никакъв друг ритъм на живот не би ги впечатлил. Не сте ли в същия такт, направо се откажете от безоблачните планове за бъдещето, защото със сигурност ще се натъкнете на обречена кауза.

Перпетуум мобиле
Мъжете в предпоследната ни група, по-скоро биха се врекли във вечна вярност, само че не вие ще сте избраницата, а тяхната работа. Без труд нищо не се постига, но ако държите на достатъчно отделено време и внимание насочено върху вас, а не прекарано в офиса и пред лаптопа, това трудно ще се съвмести с типажа на работохолика.

Тежко бреме
Това са всички онези, опарени от предишни взаимоотношения и неискащи повече да преглъщат горчивия хап на разочарованието. Надежда, всяка оставете и с тези драми и мъже се разделете.

Ако имате да добавите и други примери, оставаме на ваше разположение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти