Любовна терапия (Част I)

Кадър от премиерния филм "Любовна терапия" с участието на Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс
Снимка: forumfilm.bg

Пред вас е първият от трите материала към поредицата "Любовна терапия", чрез която ще се постараем да ви пренесем в сюжета на най-новата романтична комедия с участието на Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс, чието заглавие също е "Любовна терапия". В нея популярните актьори играят семейна двойка с 30-годишен брак зад гърба си, който има спешна нужда от "емоционална реставрация".

За целта те започват да посещават семеен терапевт, чиито забавни съвети се оказаха съвсем удачни и практични в реалния живот, за да не споделим няколко с вас, мили дами. Така че днес започваме с първия от тях.

Докосвайте се!
Продължителността на връзката не е извинение за това да изгубите интимността с партньора си. Спазването на дистанция е задължително на пътя, но в брака е абсолютно противопоказно.

"Когато загубим емоционалния контакт, понякога забравяме как да се желаем", казва терапевтът и ние сме склонни да се съгласим с него. Ето каква е стъпката, която д-р Бърнард Фелд (изигран от актьора Стив Карел, познат ни от кинопродукциите "40-годишен девственик" и "Оглупели от любов") ни съветва да предприемем: "Искам тази нощ да лежите известно време прегърнати. Искам да си спомните какво е да се докосвате".

Самият Стив Карел разказва, че е държал неговият персонаж да пресъздаде образа на психолог, чийто подход да е по-скоро неформален, а препоръките му да са дадени като от приятел, а не да звучат на строго академичен език.

"У хората се създава стереотип, че посещаването на психолог е нещо странно и дори срамно, докато моят герой – д-р Фелд се старае да осигури комфорт и да погледне на всеки проблем от забавната страна", допълва 50-годишният Стив Карел.

Всъщност в лентата "Любовна терапия" се преплитат много смешни, но поучителни ситуации, без да изглеждат изкуствени и нагласени като за филмов сценарий.

За да се убедите лично в това – ще предоставим възможност на трима от вас да спечелят по един двоен билет за филма "Любовна терапия". Билетите ще бъдат валидни за веригите на "Синема Сити" и "Арена" между 5 и 20 декември.

* Ето какви бързи и лесни стъпки трябва да предприемете, ако искате и вие да сте сред късметлиите.

1. Ако все още нямате регистрация в Edna.bg, кликнете TУК и я направете за по-малко от минута.

2. Отговорете на следния въпрос: Колко награди "Оскар" е спечелила Мерил Стрийп?

3. Изпратете верния отговор с писмо, озаглавено "Игра", на имейл edna@netinfocompany.bg, като не пропуснете да напишете трите си имена, възраст (над 18 г.) и телефон за обратна връзка.

Периодът на играта е 19.11-22.11.2012 г. (до 23:59 ч.).

Победителите ще бъдат изтеглени чрез томбола и обявени на 23 ноември в последния (трети) материал от поредицата "Любовна терапия".

* Трейлър към самия филм.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти