Кои са най-дразнещите навици

Идилията е само на повърхността
Снимка: Thinkstock

Най-изнервящият мъжки навик, който е масово споменаван от женското съсловие, е невдигането на тоалетната дъска при ходене по малка нужда, се казва в ново британско проучване.

На второ място според всеобщото дамско неодобрение се нарежда хъркането, а на трето - използването на прекалено много кухненска посуда при готвене.

Другите язвителни ситуации в мъжкото поведение са говоренето по телефона, докато трае обядът или вечерята, а също и пиенето на вода или безалкохолна напитка направо от бутилката.

Представителите на силния пол от своя страна са най-изнервени, когато партньорката им си купува обувки, с които изобщо не може да ходи.

Сребърният медал пък отива при следите от грим върху спалното бельо и хавлиените кърпи.

Третото нещо, влудяващо представителите на силния пол в жената до тях, е мъкненето на прекалено много багаж по време на почивка, следвани от оставянето на косми в канала на банята и пазенето на постоянни диети.

И при двата пола е еднакво срещано постоянното подсмърчане, което също търпи критики от отсрещната страна, ставаща негов свидетел и слушател, заключват експертите от Острова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти