Когато жената изкарва повече пари от мъжа си - кой е главата на семейството?

Въпреки масовите разбирания, че мъжът е глава на семейството, понякога в една връзка се случва така, че нежната половинка печели повече от представителите на силния пол. В новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“, Наталия Кобилкина обръща внимание на темата за парите и значението им в интимните отношения. 

Сексоложката споделя, че когато жената изкарва повече пари, в мъжа се заражда чувство, че започва да губи „половия си орган“. 

В подобни ситуации мъжете започват да нападат половинките си, да се дразнят с тях, да спират работа, да се демотивират и даже да изгубват желание за секс. Всъщност, това, което се случва е, че те неосъзнато се опитват да накажат жената до себе си. Понякога ядът им може да се прояви и в обвинения към жената, че не обгрижва достатъчно семейството, не обръща внимание на децата и ги лишава от важната и фигура като родител.

Д-р Ко съветва, ако твоето момиче печели повече, запитай се какво да промениш? Запомни, че положените усилия се отплащат. Следвай идеите си, прояви воля и ще имаш всичко, което поискаш. Ако имаш ясна цел, фокусирай се, представи си колко пари искаш да изкарваш и ще го постигнеш!

За да разберете повече по темата, не пропускайте да гледате новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти