Клеопатра, създателката на вибратора и още 4 интригуващи факта за секса в миналото

Клеопатра, създателката на вибратора и още 4 интригуващи факта за секса в миналото
Снимка: netinfo

Сексът играе и винаги е играел голяма роля в живота на хората.

От една страна той е причината, поради която днес ние сме на този свят, а от друга е едно приятно занимание, което хората са открили преди милиони години.

И откакто свят светува и хората правят секс, те са опитвали какви ли не неща в леглото, за да открият най-добрите методи и места за практикуване, разказва Деница Георгиева от Vesti.bg.

Всъщност в миналото хората са били толкова любопитни и авантюристични в леглото, че биха изненадали дори едни от най-разкрепостените в секса днес.

От устройство с мигли от коза за стимулиране на мъжкия полов орган до случаи на некрофилия и секс между хора и животни, ето няколко примера колко иновативни са били хората в секса в миналото:

1. Клеопатра се счита за създателката на вибратора. Смята се, че тя се задоволявала с вибрираща кутия, пълна с разярени пчели.

Снимка: netinfo

2. Древните египтяни правели секс с животни, защото ги смятали за богове, приели друг облик.

3. Едни от най-ранните еротични текстове представлявали вулгарни поеми в средновековна Франция, носещи заглавия като „Рицарят, който накара уличниците да говорят“.

Снимка: netinfo

4. В средновековието жените, които не били девствени, но искали да заблудят годеника си, че са, прибягвали към екстремни методи. За да създадат илюзията от загубване на девствеността, преди първата брачна нощ те поставяли пиявица във влагалището си.

Снимка: netinfo

5. Маите често правели секс на хамак и затова са измислили редица благоприятни за това пози.

Направихте ли си вече нашия нов коледен ТЕСТ ТУК? Покажете ни любимите си коледни неща и ние ще ви разкрием как трябва да украсите коледната трапеза smiley

Последвай ни и в Инстаграм ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти