Какъв цвят е твоята секс аура? Разбери и преживей най-разтърсващото удоволствие в живота ти

устни секс
Снимка: iStock

Знаете ли, че буквално сте привлечени към определена група цветове? Може би някои от тях се променят според настроението и обстоятелствата. Може би са свързани с чакрата или слънчевия ви знак.

Възможно е да са подвластни и на елемента ви, дори душевното ви състояние. Тези цветове са цветовете на вашата аура. Макар и колебливи и непостоянни, сред тях със сигурност има един, който доминира над всички останали.

Случвало ли ви се е да се запознаете с някого и веднага да започнете да си представяте как правите секс? Това се случва, защото вашата секс аура се свързва с тази на събеседника ви на спиритуално ниво.

Всеки от нас има секс аура. И добрата новина е, че тя може да се променя ежедневно! Важно е да се научим да я разпознаваме, за да я изпозлваме за постигане на върховно физическо и духовно удоволствие. 

И така, как се настройва секс аурата? Замислете за вашето моментно настроение. Как се чувствате? Коя песен ви описва най-добре в този момент? Какво бихте искали да облечете - гащеризон, елегантна рокля, костюм? Сега затворете очи и изчакайте да ви дойде наум един специален цвят. Това всъщност е цветът на вашата секс аура. А сега заповядайте в нашата галерия и вижте какво казва за самите вас:

Какъв цвят е твоята секс аура?

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол