Какво възбужда жените?

Какво възбужда жените?
Снимка: Thinkstock

Много се е изказало и изписало по повод митичната G точка на жените - съществува ли наистина тя и къде се крие.

Огромният интерес към нея е породен не от друго, а от твърдението, че именно тя помага на жените да изживеят невероятни сексуални моменти.

Дори и да не сте особено добри в стимулирането или изобщо намирането на G точката, то пак трябва да имате правилен подход към дамите.

Нови проучвания доказват, че уханието на прясно смляно кафе е един от най-възбуждащите методи за жените.

Изследването е на компанията "Делонги" - производител на кафе-машини.

Резултатите придават съвършено ново значение на често задавания въпрос в края на любовна среща "искаш ли да влезеш за чаша кафе?".

За целите на проучването били измерени нивата на възбуда на необвързани жени, докато гледали различни снимки на мъже и същевременно подушвали различни аромати.

Изследването установило, че привлекателността на мъжете била оценявана най-високо от жените, когато помирисвали афтършейв.

На второ място е миризмата на прясно сварено кафе на зърна, следвана от миризмата на току-що изпрани чаршафи.

В изследването, проведено в Международната лаборатория Миндлаб в Съсекс, участвали жени на възраст от 18 до 57 години.

Освен привлекателността, проучването измерило и интелигентността и чувството за хумор. Колкото по-голям почитател на кафето е мъжът, толкова по-привлекателен, интелигентен и забавен е той в очите на дамите.

Като цяло независимо дали жените са любителки на кафето или не, 28% от мъжете са преценявани като по-привлекателни, когато дамите помирисват кафе, отколкото ако не подушват нищо. 

А що се отнася до това къде изобщо се запознават двойките, че да се стигне до момента на сутрешното кафе след палава нощ, то се оказва, че метрото е едно добро място за срещи.

Според изследователите почти половината от пътниците в метрото пътуват по няколко пъти на седмица. Много са примерите на хора, които срещат спътника си в живота именно в подземния влак. Всеки десети пътник се влюбва в метрото, показва проучване на нюйоркското метро.

Над 50% от пътуващите в метрото поне веднъж са разменили телефоните си с други пътници. Един на всеки сто двойки запознали се в метрото стигат до "следваща станция - брачния олтар".

Англичаните дори измислили система за запознанства в метрото, с която клиентите могат да се свързват с тези, които са видели по време на пътуване в метрото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти