Какво се случва под завивките?

Какво се случва под завивките?
Снимка: Thinkstock

Анкета проведена от сайта Askmen.com показва интересни резултати за сексуалните отношения между мъжете и жените. Повече от 50 000 души от двата пола са взели участие в запитването.

Като начало без особено учудване идва фактът, че повече от една четвърт от жените признават, че почти всеки път имитират оргазъм. Едва 30% са щастливките, на които не им се налага да го правят.

Интересно е, че и при мъжете се забелязва подобно явление.

Всеки трети мъж е признал, че поне веднъж му се е случвало да изиграе фалшив оргазъм.

Също така 40% от представителите на така наречения силен пол разкриват, че са относително доволни от сексуалния си живот, но им се иска да внесат промяна в него.

При дамите процентът на недоволни от интимните ласки е едва 25%, като обаче отделни 27% заявяват, че изобщо нямат сексуален живот.

Друг любопитен резултат е, че повече от половината жени са споделили, че не биха изоставили партньора си, ако той надебелее, докато това изобщо не може да се каже за мъжете.

Почти всички от тях са заявили, че не биха останали до приятелката си, ако тя качи килограми.

По-интересното обаче е, че жените нямат особено доверие на мъжете, когато стане въпрос за контрацепция. Голяма част от мъжете споделят, че с готовност биха приемали мъжки противозачатъчни на хапчета, ако имаше надеждни такива, докато цели 73% от дамите категорично заявяват, че не се и съмняват, че партньорът им ще забравя да си пие противозачатъчните редовно. 

Все пак има основание жените да не могат да вярват особено на противоположния пол. Почти всички от анкетираните мъже признават, че са послъгвали относно броя на жените, с които са спали. Също така признават, че ако можеха да избират на коя знаменитост да прилича приятелката им, това би била Ема Стоун или Кейт Ъптън.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти