Какво правим най-често в леглото

Драми под възглавката
Снимка: Thinkstock

Международни експерти установиха, че двойките използват спалнята и в частност леглото повече за караници и сплетни, а не за интимни моменти.

Експертите допълват, че леглото отдавна не се използва само за спане. Днес ние работим на своя лаптоп, говорим по телефона или пращаме SMS-съобщения, докато си почиваме в легнало положение, гледаме телевизия, четем книги, ядем и споделяме всекидневните си проблеми с човека до нас.

Данните от социологическата анкета показват, че поне шест спора или скандала в рамките на един месец се зараждат именно в леглото. Много често те са породени от хъркането на партньора или факта, че той/тя ни докосва със студените си стъпала.

Немалък процент от мъжете и жените се оплакват, че не могат да заспят, защото тяхната половинка гледа телевизия и смущава съня им.

За едно десетилетие ние прекарваме средно 3,5 години в своето легло, а 60% от запитаните коментират, че биха си почивали на любимата спалня и повече време, стига да имаха тази възможност, се казва още в проучването.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти