Кaкво може да съсипе семейния живот

Кaкво може да съсипе семейния живот
Снимка: Thinkstock

Ако скоро сте встъпили в брак или това ви предстои в близко време, трябва да знаете някои от най-фаталните грешки, които повечето нови съпруги правят. За да не съсипете отношенията си с партньора или да сложите край на щастливия семеен живот още в самото му начало, старайте се да не допускате тези гафове.

Дори и да не сте спорили сериозно с любимия си преди брака, то неминуемо се случва след това. Когато го направите, се уверете, че не казвате обидни неща. Разбира се, можете да се извините по-късно, но не можете да върнете обидните думи обратно. Винаги мислете два пъти, преди да кажете нещо.

Само защото сте се обвързали брачно, не означава, че трябва да престанете да флиртувате. Ако го направите, магията на любовта ще започне да изчезва. Повечето жени смятат, че не е нужно да се забавляват, когато вече са женени, но грешат. Изпращайте закачливи текстови съобщения или имейли на вашия съпруг, флиртувайте с него, уговаряйте се палаво да се видите след работа и така ще запазите свежи отношенията между вас.

Поемането на цялата домакинска работа, включително финансовите разплащания и разчети, е още една грешка, която почти всяка жена прави в началото на брака. Повечето от вас ще си помислят, че е страхотно, когато една съпруга изцяло поема  контрола над финансите, но всъщност ще усетят тежестта на тази отговорност по-късно. Опитайте се да вземате решенията заедно или поне за по-важните и скъпи инвестиции. Домакинската работа също е добре да се разпредели между двамата, все пак и вие сте работещо момиче, нали?

Нехаресването на семейството му може да се окаже подводен камък в отношенията ви. Не се превръщайте във враг на майка му, баща му, брат му или сестра му или на най-добрия му приятел. Той обича семейството си, както и приятелите си и въпреки че може да застане на ваша страна, ако има конфликт, трябва да спрете с публично изразяване на неодобрението си. Бъдете мила и учтива към роднините му и се опитайте да приемате всички тях. Те със сигурност ще оценят това и ще ви отговорят със същото добро отношение.

Ясно е, че искате да прекарвате повече време с любимия, но не му отнемайте времето, отредено за приятелите му. Разбира се, че е важно да споделяте много повече време заедно, но вие също трябва да имате своите срещи с приятелките си. Най-добре е да съчетавате излизанията - когато съпругът ви се среща с приятели, вие да се забавлявате също с момичетата. Бракът не е причина да се откажете от вашите близки приятели. Вие се нуждаете от тях и те се нуждаят от вас.

Начертахме най-честите грешки, които новите съпруги правят. По-добре е да ги знаете предварително и да ги избягвате, докато сте още в началния стадий на вашите семейни отношения. Желаем ви прекрасен съвместен живот

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти